E2a

Sy slip overtræk til stole: syning instruktion og tips

Lær at lave en stol slip cover til at give rummet et nyt udseende

Slip dækker bringe liv til en gammel stykke elskede møbler og beskytte en stol fra den daglige misbrug af børn og kæledyr. Uanset hvad din grund til at ønske en slip dæksel, skal du følge disse trin for at oprette en beskyttende og attraktivt tilbehør til en favorit stykke.

Sy slip overtræk til stole: syning instruktion og tips. Opret en papir skabelon.
Sy slip overtræk til stole: syning instruktion og tips. Opret en papir skabelon.

Materialer og værktøj:

 • Stol til at dække
 • Stof
 • Store ark papir eller slip cover skabelon
 • Fabric saks
 • Symaskine
 • Tråd
 • Blyant
 • Stick stifter
 • Velcro (valgfrit)
 • Tape

Syning instruktion og retninger for at lave en stol slip cover:

 1. Opret en papir skabelon. Enten købe en skabelon til stolebetræk fra internettet eller oprette din egen. Brug af store ark papir og en blyant, lave en skabelon af alle overflader - forfra, bagfra, sider, siddepude og sæde box, arme (inde og ude) og nederdel. Fastgør papiret til overfladen med stifter eller tape og tegne omridset af alle overflader. Skær hvert stykke af skabelonen.
 2. Ved hjælp af skabelonen, stoffet købe. Da mængden af nødvendige stof afhænger af størrelsen og formen af stolen, den nemmeste måde at bestemme mængden af nødvendige stof er ved at tage de skabeloner til stof butik med dig. Eller lægge skabelonerne ud på et bord og måle mængden nødvendig. Tillade mindst 2 "af plads mellem skabelondele.
 3. Vask stoffet. For at undgå fremtidig krympning når du bruger en vaskbart stof, skal du køre stoffet gennem vaskemaskinen inden opskæring og konstruere slip cover.
 4. Ved hjælp af skabeloner, stofstykkerne klippe. Anbring skabelonerne på stoffet og pin skabelonen på stoffet for at holde på plads. Klip stofstykkerne, og sørg for at skære ¼ "- ½" uden for den linje, for at give mulighed for sømmene. Hvis du foretrækker en slouchier pasform, derefter skæres 1 "udenfor linjer og gøre sømmene løsere.
 5. Læg stoffet til byggeri. Ved udarbejdelsen at sy slip dækker til stole, placere hvert stykke stof på hovedet ned på hver overflade for at sikre de rette. Fold alle læg rundt om hjørner og arme, så pin dem.
 6. Sy stykkerne sammen. Følg disse sytips ... begyndende med det bageste panel forbinder over toppen til fronten inde siddefladen, betrækket sy sammen. Langsomt satte låget sammen ét stykke ad gangen. Slutte stykkerne vrangen ud, således at sømmene vil være på indersiden.
  Lær at lave en stol slip cover til at give rummet et nyt udseende. Ved hjælp af skabelonen, stoffet købe.
  Lær at lave en stol slip cover til at give rummet et nyt udseende. Ved hjælp af skabelonen, stoffet købe.

  Afhængigt af den type stol, kan det være vanskeligt at få det monterede slip dække til og fra. Hvis du vil have nem fjernelse, overveje at deltage enten de forreste sømme rundt om arme eller et tilbage sidesøm med strimler af velcro.

  Det sidste stykke man lægger bør være skørt, som kan udføres ved afslutningen af dette trin eller ved afslutningen af det næste trin.

 7. Når du har syet låget, drej den højre side ud. Form slip dæksel, så passer det over stolen og udjævne kanter og sømme.

Nu hvor du har oprettet en slip cover til din stol, er det tid til at nyde frugten af dit arbejde. Læn dig tilbage, slap af og nyd den opdaterede udseendet af dine stillede stole med deres nye møbler slip dækker .