E2a

Hvordan man laver flaske cap magneter

Kan du lide at indsamle magneter bare for sjov

Kan du lide at indsamle magneter bare for sjov? Har du for vane at placere dem på dit køleskab dør? Nå, her er gode nyheder for dig. Du behøver ikke at købe dem længere. Du kan faktisk gøre dem på din egen - med flaske hætter!

Hvordan man laver flaske cap magneter. Kan du lide at indsamle magneter bare for sjov.
Hvordan man laver flaske cap magneter. Kan du lide at indsamle magneter bare for sjov.

Ja, i stedet for blot at smide dine flaskekapsler, kan du genbruge dem, og du kan oprette vidunderlige dekorative håndværk ud af dem. Her er nogle tips om, hvordan du kan gøre din flaske cap magneter:

  • Trin 1. Besøg din nærliggende håndværk butik. Kig efter magneter. Køb de runde. Check ud af, om de let kan placeres inde i din flaske hætter. Hvis de tilgængelige magnet stykker er for store, så fortvivl ikke. Du kan blot klippe dem op i bittesmå strimler. Selvfølgelig skal du måle strimlerne, før du begynder at skære dem op.
  • Trin 2. Få en strimmel eller et stykke magnet. Efterse det. Find ud af, hvilken af de to sider kan gøre det holde sig til dit køleskab dør. Husk, at side. Du er nødt til at sprede dit lim på den ikke-magnetisk ansigt. Det er den side eller en del, der skal holde fast i din flaske cap. I mellemtiden bør du udsætter den magnetiske side, da det er den, der har at holde sig til dit køleskab dør.
  • Trin 3. Saml dine flaskekapsler. Se, om du har nogle derhjemme. Du kan også bede dine venner, hvis de kan spare dig nogle. Det er spændende, hvis dine flaskekapsler er varierede. Til sidst, kan du begynde at lede efter den sjældne ting, især hvis du ønsker at opbygge din samling.
  • Trin 4. Kom herud med din limpistol. Brug den, så du nemt kan vedhæfte en magnet ind i en flaske hætte. Her er et simpelt trick. Put en lille klat lim inde i en flaske hætte. Efter et stykke tid, sætte magneten i låget. Se om du er stikning den ikke-magnetiske side. Brug din finger til let at trykke på magneten. Hold den der et stykke tid, så magneten fast overholder den lim. Fjern din finger, når limen tørret op.
  • Trin 5. Må ikke anbringes straks låget på dit køleskab dør. Tildele mindst en time, således at limen kan indstilles korrekt i flaskekapslen. Hvis du forsøger at holde det straks til dit køleskab dør, magneten har tendens til at falde af. Du er bare kommer til at ende re-lime magneten på låget. Så vær tålmodig og hvad et stykke tid.
  • Trin 6. Gentag trin 4 og 5, så du kan prep op dine resterende flaske hætter.

Undersøg, om din flaske hætter er "særlige". Hvis de er svære at finde, så kan du vise dem som de er. Men hvis de er for "almindelig", så kan du vælge at dekorere dem. Du kan tilføje nogle glitter, billeder eller klistermærker på forsiden af din flaske hætter. Du kan endda lim nogle googly øjne på dem, og hvis dine kreative safter flyder, kan du fuldføre trække ansigtet ved hjælp af en markeringspen. Du kan gøre noget mere og vise forskellige stemninger og følelser. Det er helt sikkert morsomt!