E2a

Hvordan laver gips forme

Betegnelsen »Puds af Paris 'er afledt af ordet" gips ", som er et mineral fundet i et distrikt i Paris ved navn Montmartre. Det er en pulverformig substans, der kun behøver vand til den blanding. Du skal bare have et par minutter til at lade det hærde, og du er alle indstillet til at bruge den til støbning. Det er almindeligt anvendt i fremstilling af møbler, figurer og endda mannequiner.

I fortiden

I fortiden, skabte folk gryder og figurer fra mudder ler og træ. Med gipsforme, kan du oprette en perfekt kopi af en vare med mindre tid og kræfter. Dette materiale kan anvendes igen og igen. Bare fylde formen med dette materiale, bage det, og du er færdig!

For at skabe flere replikaer, her er et par retningslinjer for, hvordan man laver gips af Paris forme.

  • Forberede de materialer, der skal anvendes. Du skal forberede en lille flaske omkring 4 "høj, modellervoks, en trækasse større end den genstand, der skal anvendes, eller omkring 6" x 6 ", gips, sand papir, og adskillelse agent (ex. Vaselin eller vaseline ).
  • Gør formen. Forberede det objekt, der skal støbes. Dække flaske med en tyndt stykke papir eller karton med samme størrelse. Dette gøres for at forhindre, at gips fra strømmer ind i flasken. Der tilsættes lidt af separationsmidlet hele flasken til nem fjernelse. Lægge det ind i trækasse oven på leret. Brug din ler, dække op på siden af flasken, indtil den halvdel er begravet. Da du laver to forme, skal du udjævne ud leret overflade omhyggeligt. Blande gips med vand og omrøres, indtil den bliver en tyk flydende substans. For de bedste resultater, henvises til vejledningen på etiketten. Du kan nu hældes i gips i trækasse umiddelbart efter blanding. For omkring 15-20 minutter, vil blandingen hærde. At vide, om blandingen er klar, kan man trykke forsigtigt på overfladen af formen. Vend trækasse på hovedet og fjern forsigtigt ler. Nu, hvad du skal gøre er at fjerne flasken fra den hærdede gips. Du er nødt til at gøre det virkelig langsomt og sikkert, så du vil ikke nødt til at re-do hele processen. Brug en sandpapir for udglatning af overfladen af de to forme. Man kan også lægge formene ved siden af hinanden på en flad overflade for at se, om de er af den samme størrelse og form.
  • Tips. Et tip til at dele, er at gøre en prøvekørsel før den endelige form. Få et stykke ler større end den trykte form og tryk den grundigt. Slutte begge forme sammen. Put en ekstra mængde af ler (eller efter behov) for at sikre, at du får den rigtige form. Tryk begge forme ned på hinanden. Kontroller, at replika skal se nøjagtig den samme som den for det oprindelige stykke. Skære eller skrabe overskydende ler efter behov.

Helt let er det ikke? Husk at øve gøre formen først, før du laver den egentlige en, og du vil i sidste ende får hænge af det.

Hvordan laver gips forme. Forberede de materialer, der skal anvendes.
Hvordan laver gips forme. Forberede de materialer, der skal anvendes.