E2a

Hvordan man laver beddings for en baby krybbe

Strøelse til en krybbe kan være dyrt

Strøelse til en krybbe kan være dyrt. Også, du er ikke sikkert, om de materialer, der anvendes til strøelse er egnet til dit barns hud. Du kan oprette din egen seng til en baby krybbe. Dette vil også sikre, at dit barn er komfortabel med det materiale af strøelse til krybbe. Du kan også vælge mellem forskellige designs til stoffet, der passer til din planteskole eller kønnet på din baby. Du behøver ikke specielle sy færdigheder til at kunne foretage beddings. Du behøver kun grundlæggende viden om syning.

Her er de trin, hvordan du opretter beddings for en baby krybbe:

  1. Materialer. De materialer, du skal bruge for at skabe baby sengetøj for en krybbe er en symaskine, stof til sengetøj, tråd, saks og et målebånd. Vælg et stof, der er blød, og det er ikke kløende, så barnet vil blive behageligt. Du kan også vælge et design af stoffet, der vil gå godt med møbler i børneværelset. På denne måde vil de møbler og beddings koordineres.
  2. Mål. Måle størrelsen på barnets krybbe og sørg for at have en godtgørelse for stingene. Skær stof, som du har købt baseret på de målinger, du fik. Du kan også bruge mønstret fra en gammel seng, eller du kan også bruge et mønster fra forskellige mønster bøger. Dette vil hjælpe dig med at skabe beddings til baby krybbe.
  3. Sy. Du kan nu sy stoffet sammen. Prøv strøelse på krybbe efter syning hver side. Dette vil give dig mulighed for at foretage de nødvendige justeringer er nødvendige for at skabe en nøjagtig pasform til barnets krybbe, så det vil være lunt og pænt monteret. Efter syning beddings, skal du sørge for, at ingen nåle eller ben er tilbage på stoffet.
  4. Før du bruger. Før du bruger strøelse til barnets krybbe, skal du sørge for at vaske sengetøj først for at sikre, at strøelse ikke vil irritere huden af barnet. Hvis du vil, kan du også vælge at gøre pudebetræk med det samme stof, som du brugte. På denne måde kan du oprette et helt sæt til barnets krybbe. Du kan oprette barnet beddings som en form for baby gaver som du kan give. Dette er en billig måde at skabe brugbare gaver til andre mødre. Andet tilbehør til baby krybbe, som du kan gøre er en baby tæppe. Du kan placere dette på klapvognen for barnet. Dette er en god måde at personliggøre baby gear.

Det er skridt, hvordan du opretter sengetøj til en baby krybbe

Hvordan man laver beddings for en baby krybbe. Strøelse til en krybbe kan være dyrt.
Hvordan man laver beddings for en baby krybbe. Strøelse til en krybbe kan være dyrt.

Det er skridt, hvordan du opretter strøelse for en baby krybbe. Du kan lave flere sæt af barnets seng at have forskellige alternativer. Oprettelse af dine egne beddings for en baby krybbe vil ikke kun spare dig for en masse penge, men vil også hjælpe i forskønne børnehaven til din baby. Det vil også hjælpe i din kreativitet.