E2a

Sådan skal du tage glamour billeder

Ville det ikke være fantastisk, hvis alle kunne ligne en fotomodel i alle deres billeder? Godt, at der er en ting kaldet glamour fotografering.

Når man taler om glamour billeder

Når vi taler om glamour billeder, er det en inden for fotografering, der gør alle se så smuk som muligt. Denne teknik bruges oftest i modefotografi. Men ved du, at selvom du ikke er en professionel fotograf, kan du stadig tage gode glamour billeder? Du bet, check disse retningslinjer, og du vil blive imponeret over resultaterne.

Sådan skal du tage glamour billeder. Vælg et bestemt humør.
Sådan skal du tage glamour billeder. Vælg et bestemt humør.

Forberedelsesfasen

Du skal vide, at for dig at komme op med glamour billeder, du har brug for en god teknik, ligesom hvordan model fotografering er normalt gøres. Så her er nogle retningslinjer for dig:

  1. Vælg et bestemt humør. Hvis du allerede har tænkt over stemningen i dine billeder, så spørg de modeller, til at skildre denne stemning.
  2. Vælg en god baggrund. Du er nødt til at tage til efterretning, at baggrunden ikke behøver at være distraherende. Emnet skal skille sig ud i billederne. Det er også vigtigt, at baggrunden kontrast i farve med, at tøj af modellen.
  3. Sørg for, at modellerne bære make-up. Dette gælder for både mænd og kvinder. Make-up spiller en vigtig rolle i de kommende op med stor glamour fotos.

Billedet tager scenen

Når man taler om glamour billeder. Vælg en god baggrund.
Når man taler om glamour billeder. Vælg en god baggrund.

Når alt er indstillet, så er du nødt til faktisk at tage billederne. Det er samme måde som den sædvanlige billedoptagelse, men der er nogle ting, der skal overvejes, såsom følgende:

  1. Husk, at de fleste glamour billeder er taget lodret. Betydningen af de lodrette skud i glamour billeder er faktisk mere relateret til teknikker. Da det er almindeligt, at folk er vant til at se deres regelmæssige fotos i en vandret billede, vil de forskellige stil af glamour shots gøre det ser mere tiltrækkende. Derfor er du nødt til at beherske, hvordan du aktiverer dit kamera lodret måde.
  2. Sørg for, at motivets øjne er i fokus.
  3. Vide, hvordan din position i at tage skud vil påvirke stemningen i billedet. For eksempel, når du tager et skud fra nedenfor emnet synes at være mere dominerende. På den anden side, når det er ovenfra, vil emnet blive vist mere passiv.
  4. Har god belysning. Ligesom i enhver form for fotografering, er god belysning et must. Og dette er især behov for glamour fotografering. I tilfælde af professionelle fotografer, gør de brug af bløde bokse og nogle diffusorer at blødgøre enhver form for lys. Hvis du ikke har dem, kan du bruge et stykke hvidt klæde eller karton som en diffuser.

Det kan forbavse dig, at professionelle kameraer ikke der virkelig er brug i glamour fotografering. Faktisk, så længe du ved, hvordan du vælger en god baggrund, ordentlig belysning, og make-up af emnet, er det muligt, at du kan skabe store glamour skud. Vær opmærksom, behøver du ikke at være en professionel til at gøre dette.