E2a

Sådan åbnes og danne ler på drejeskiven

Kunsten at keramik gøre med brugen af ler daterer sig tilbage til oldtiden, hvor keramik blev brugt til praktiske formål og gøre dem var mere end bare at dekorere. Disse potter blev brugt til opbevaring af næsten alt. De grundlæggende værktøjer af handelen har ikke ændret sig meget gennem århundrederne selv om der har været flere og flere ekstra bekvemme poster skabt for at gøre keramik gør meget lettere. En ting, der har været konstant gennem tiden er brugen af ens hænder til at skabe ler keramik. Den coiling metode stadig bruger potter hænder. Primært med henblik på at skabe udhulede fartøjer som skåle eller potter. Drejeskiven er også et andet vigtigt redskab til at lave lertøj. Den eneste ændring er tilføjelsen af en motor og en fodpedal drives af elektricitet, men arbejder omkring den samme idé som olden drejeskiven. De følgende tips er fokuseret i brugen af drejeskiven til at åbne og forme ler, når de foretager keramik.

Sådan åbnes og danne ler på drejeskiven. Materialer du får brug for.
Sådan åbnes og danne ler på drejeskiven. Materialer du får brug for.
  • Materialer du får brug for. Din grundlæggende materialer omfatter din drejeskiven selvfølgelig, din ler, som skal være større end størrelsen af potten, du ønsker at gøre, dine skærende værktøjer, og vand.
  • Arbejde på din ler. Den første ting du skal gøre er at ælte din ler som kraftigt som du kan, så du er i stand til at fjerne indespærret luft og få fugt ligeligt fordelt på ler. Når du er færdig med denne proces, rulles op, ler og form den til en kugle form.
  • Brug din drejeskive for at åbne din pot. Placer din kugle af ler direkte på midten af drejeskiven, trykke på ler stramt, således at det forbliver fast i sin plads. Begynd at slå din hjul, der gør brug af dine hænder til at udjævne din kugle af ler, og derefter forsigtigt arbejde dig hænder i en opadgående retning for at danne et tip til din bold. Efter dette, skal du trykke på bolden tip ved at anvende nogle pres med begge dine tommelfingre, så du danner en anden runde form. Nu øge hastigheden på dit hjul og begynde at danne et hul i midten af leret med tommelfingrene igen, denne gang holde dem krummet i en indadgående position. Fortsæt med at koncentrere dig om dit hul, så du er i stand til at danne en åbning. Din ler kanter skal forblive oprejst under denne proces. Gør denne metode, indtil du pot base har nået et stabilt måler ca ¼ inches.
  • Forme din pot. Når du er færdig, begynde at gøre formen på din pot. Du vil gøre dette ved hjælp af en våd svamp på den ene side at holde formen på din pot udvendige område. Din anden hånd vil derefter blive arbejdet på potten interiør og trække sine kanter i en opadgående retning fra potten base. Fortsætte med at gøre dette indtil du når den højde, du ønsker din pot til at tage. Sørg for at du også holde siderne tyk nok, når som du trækker op. For at frigøre din pot fra hjulet, skal du bruge en snor eller wire. Placer din nye gryde til side og lad det tørre op før sprængningen det.

Keramik making er en vidunderlig hobby, og du kan lave alle mulige former og størrelser, når du har mestret kunsten. Alt det behov er nogle praksis og tålmodighed, og snart vil du være i stand til at komme med dit eget kunstværk.