E2a

Sådan bruger du en bog bindemiddel

En bog bindemiddel er et praktisk værktøj til at bruge, hvis du ønsker at sortere sider og binde dem til at danne en bog. Dette er en rigtig god idé, som sorterede sider er lettere at organisere end løse sider. Og den gode nyhed det, de er ganske nem at bruge! Her er de måder at bruge en bog bindemiddel:

Kend bogbinder side kapacitet

Sådan bruger du en bog bindemiddel. Kend bogbinder side kapacitet.
Sådan bruger du en bog bindemiddel. Kend bogbinder side kapacitet.

Kend bogbinder side kapacitet. Vid, at man aldrig skal sætte i papir, der er over den kapacitet af bogen bindemiddel. Bortset fra dette ville resultere i en sjusket bog bindende job, kan dette også resultere i papir jamming eller din bog bindemiddel bliver brudt nemt.

Forbered papirerne til at være bundet. Husk, det er meget vigtigt, at du tjekker, om siderne er alle i god stand og at de er tilpasset perfekt. Når du er begyndt den bindende proces det er meget svært - hvis ikke umuligt - at rette eventuelle fejl med hensyn til rækkefølgen af de papirer eller deres tilpasning.

Sæt papirerne i bindemaskinen. Der er en slids i den bindende maskine, hvor du vil placere de papirer, så jævnt fordelte kan laves huller i. Du er nødt til at lægge kræfter, når du gør dette, så alle papiret, fra først til sidst, vil få huller ordentligt indsat.

Forbered bindende mekanisme

Kend bogbinder side kapacitet. Forbered papirerne til at være bundet.
Kend bogbinder side kapacitet. Forbered papirerne til at være bundet.

Forbered bindende mekanisme. Der findes mange typer af bindende mekanisme, som du kan bruge til at binde dine sider sammen. Nogle af disse omfatter en spole wire bindende og dobbelt wire bindende. De nærmere af, hvordan du ville nu binde siderne sammen, vil afhænge mest på den type bindende maskine, du bruger, og den binder, som du vil bruge på siderne.

Hvis du har en kam bindende, skal du trække i bogbinder håndtag, så man kunne se tænderne på bogbinding maskine. Juster rum af kam bindende ind i tænderne af maskinen.

Hvis du har en dobbelt wire binder, skal du bruge maskinens wire holder, og sæt wire binde, som du vil bruge. Sørg for at du korrekt tilpasse rum af ledning i tænderne på maskinen.

Binde siderne sammen

Binde siderne sammen. I starten, ville du nødt til manuelt at arrangere hullerne i papiret ind i pigge eller tænder for binde: kort sagt, bør man perforering på siden blive indsat til en tænder af tråden eller kam binder. Derefter trækker ned i håndtaget på den bindende maskine, hvad der vil ske nu, er, at binde bliver låst i sig selv og rundt på siderne i bogen, som du opretter.

Her har du det

Der har du det! Det er de trin til effektivt at bruge en bog bindemiddel. For maksimale resultater, skal du tage dig tid til at læse gennem maskinens manual ikke bare så du kunne vide af de specifikke instrukser i netop din maskines mærke og model, men så kunne du også finde ud af de andre funktioner, at din maskine kan tilbyde, samt de sikkerhedsmæssige forholdsregler for brug af maskinen. Held og lykke, og håber dette hjalp dig ud!