E2a

Sådan vælger du et klaver

Købe et klaver skaber en langvarig følelse af intellektuel stimulering og nydelse for din familie. Men det er nødvendigt, at du laver en lidt forberedelse, før du køber en ny eller brugt klaver at sikre, at det vil sikre den musikalske succes, hvis din familie og er derfor hensigtsmæssigt for din families behov så godt.

Sådan vælger du et klaver. Læs brochurer fra forskellige klaver producenter.
Sådan vælger du et klaver. Læs brochurer fra forskellige klaver producenter.
  • Læs brochurer fra forskellige klaver producenter. Før du bruger penge på at købe et klaver, anbefales det, at du først læser materialer fremvisning af de forskellige produkter af forskellige klaver fabrikanter. Ved at gøre dette, vil du være i stand til at se de forskellige størrelser, modeller og priser på klaveret. Du vil også være i stand til at afgøre, hvilken producent kan tilbyde dig den bedste deal.
  • Besøg butikken af dit valgte producenten. Efter valg af producenten, som du ønsker at købe et klaver, er det tilrådeligt, at du besøger deres butik. Lav en sammenligning af de forskellige modeller af klaverer til rådighed, fra deres udseende og lyd.
  • Overvej at købe en brugt instrument. Der er ingen skam i at købe en brugt klaver, så længe de penge, du skal betale, vil stadig være det værd. Men ville du nødt til at være ekstra forsigtig i at købe brugt instrumenter. For at sikre at du ikke kommer til at bruge mere end nødvendigt for reparationer, ville det måske bedre, hvis du sætter et klaver ekspert sammen med dig, mens inspicere det anvendte instrument. Denne måde, vil du være i stand til at sikre, at det stadig er i god stand, da der er ingen garanti gives til kunden som dig selv i dette tilfælde.
  • Pas på defekter. Uanset om det er en ny klaver eller en brugt en, ville det ikke skade, hvis du tager ekstra foranstaltning i at sikre, at der ikke er nogen fejl, at instrumentet har. Tjek om klangbund, som er det store bord, som du vil se fra undersiden et flygel fra bagsiden af en lodret eller opretstående klaver, er revnet. Når dette sker, vil du høre mærkelige summer eller rasler, når man spiller. Også se ud for eventuelle forkvaklede spjæld eller hamre, filt, der er møl-redet rustne strenge, pedaler, der rasler og stok, og hvis tasterne er slidte og svare stift på din berøring. Husk, et klaver er et stort køb, så sørg for, at dine penge er givet godt ud.
  • Overvej den tilgængelige plads i dit hjem. Vær opmærksom på, at et klaver ville sandsynligvis tage en bestemt mængde plads i dit hus. Det bør være i et område, hvor medlemmerne af din familie kan få adgang til det især dem, der ville bruge det. Sørg for, at rummet har tilstrækkelig belysning, så folk ville være i stand til at læse noder. Klaveret skal også placeres i et område, hvor der er mindst variabel fugtighed og temperatur. Alvorligt genoverveje, hvis du tænker på at sætte det i en garage eller kælder.

Hvis du tænker over det

Hvis du tænker over det, købe et klaver er det samme som at købe en bil. På grund af omkostningerne, er det rimeligt, hvis du tager ekstra forholdsregler, før udgifterne at mængden af penge. Og hvis hvis du ikke ved, hvad der præcist er på udkig efter, bringe en person, der kender.