E2a

Sådan at blande appelsin maling med andre farver for et maleri

Maleri er en form for kunst

Maleri er en form for kunst. Det er en måde at udtrykke følelser og overbevisninger. Værker af berømte malere som Michael Angelo og Leonardo da Vinci er kendt over hele verden. Der er forskellige medier, som du kan bruge i maleriet som olie, pastel, akryl, akvarel, blæk og varm voks. Disse er gjort på lærred, papir, mur, glas, træ og beton. Hvis du kan lide at male, skal du bruge disse materialer til at gøre illustrationen. Du skal også lære at blande farver til at bruge på dine malerier. Ved at blande farver, vil du være i stand til at komme op med forskellige farver, der kan give mere liv til dit arbejde, og du vil også være i stand til at spare penge, fordi du ikke behøver at købe andre farver separat, hvis du ved, hvordan man blander farverne som du har. Grundfarver bliver blandet til få sekundære farver. Men du kan også blande din sekundære farver med andre farver for at skabe nye farver. En af de farver, som du kan prøve at blande er orange.

Her er de trin om, hvordan man blande appelsin maling med andre farver til et maleri.

Sådan at blande appelsin maling med andre farver for et maleri. Forbered de ting, du skal bruge i blanding appelsin maling.
Sådan at blande appelsin maling med andre farver for et maleri. Forbered de ting, du skal bruge i blanding appelsin maling.
  • Forbered de ting, du skal bruge i blanding appelsin maling. Disse er palet, vand, pensel og forskellige farver af maling som gul, rød, grøn og lilla. Brug dit vand til at gøre din pensel fugtig. Du kan også skære en ren stof eller lille skum, så du kan bruge dette til at fjerne maling på din pensel. Dyp spidsen af din pensel på vandet og børste maling ud på stof eller skum. Dette er for at sikre, at den tidligere farve, som du brugte ikke vil blive blandet på den næste farve. Du kan bruge akrylmaling, akvarel eller hvad male foretrækker.
  • Foretag orange farve. Du kan købe en orange maling, eller du kan blande din rød og gul maling for at gøre en orange farve. Mængden af gul maling bør være den samme med rød maling.
  • Bland andre farver med orange. Nu hvor du har din orange farve, kan du prøve at blande dette på andre farver for at skabe nye farver. Sørg for at du kan huske den mængde maling du blander så du kan genskabe den samme farve, hvis nødvendigt. Inden du begynder at blande, få en ren papir, hvor du kan prøve den farve, du har oprettet. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for at justere farven for at få skyggen du vil. Bland din Orange maling med rød maling, og du vil have en mørkere nuance af orange. Jo mere rød maling du tilføjer mørkere nuance vil være. Bland orange med gul og du vil få en lysere nuance af orange. Jo mere gul maling du tilføjer de lysere nuance vil være. Prøv at blande orange med lilla maling. Dette vil give dig en blødere farve end farven fra opblanding orange og rød. Hvis du vil oprette en farve, som er duller, kan du blande orange med grøn.

Eksperimenter på mængden af maling, som du vil blande, så du får den farve, som er perfekt til dit maleri. Prøv at blande orange med de andre farver, som du skal oprette flere farver.