E2a

Hvordan til at danne en garage band

Dette vil have til at være ude lille hemmelighed ..

Dette vil have til at være ude lille hemmelighed ... Hvis du lykkes i at danne en garage band, kan du aldrig afsløre for nogen, at du søgte råd hos en online-artikel - garage bands nødt til at opretholde deres unstudied, uberegneligt billede, trods alt. Tager tips fra en artikel online ville betyde en øjeblikkelig tab af garage troværdighed!

 1. Finde bandmedlemmer. Du vil ikke have så meget sjov at hænge ud i din garage ved dig selv. Finde bandmedlemmer kunne være så simpelt som at overbevise dine musikalske venner af hvor fedt det vil være at danne bandet. Men du måske nødt til at annoncere så godt.
  • Online. Popular websteder som Craigslist er et godt sted at starte.
  • Print. Også overveje at købe små rubrikannoncer i lokale aviser.
  • Gymnasier og universiteter er arnesteder for spirende musikere, prøv et kollegium avis så godt, eller endda sende udskriften annoncer i stærkt trafikerede steder i og omkring campusser.
  • Target spillesteder. Tænk lokale levende musik spillesteder. Annoncer omkring spillesteder som hoster musikalske handlinger, hvis stil du gerne vil efterligne.
  Hvordan til at danne en garage band. Gymnasier og universiteter.
  Hvordan til at danne en garage band. Gymnasier og universiteter.

  Dine annoncer bør naturligvis give en måde for potentielle bandmedlemmer til at kontakte dig med henblik på at etablere et møde og audition.

 2. Så hvad slags instrumenter? Det er et spørgsmål om smag og mål. Nogle vælger en bare knogler følelse at skabe en rå, upoleret vibe i deres garage band, mens andre føler, at tilstedeværelsen af et mindre ligetil instrument i høj grad bidrager til bandets særpræg (en af grundene til orglet er en gave til rock bands) .

  Medmindre du forsøger at kortlægge nye territorium her (træblæsere og xylofon garage band, anyone?), Vil du ønsker at medtage en guitarist, en bassist og en trommeslager. Garage rock er typisk guitar-og tromme-drevet, selvom der er undtagelser. Men uanset instrumenter, du beslutter dig for at medtage, bør din musik ikke lyde orkestrale på nogen måde, så ikke oprette detaljerede arrangementer, der kræver alt for mange instrumenter spiller på ethvert givet tidspunkt. "Wall of Sound" ikke bør være dit mål her.

  Dette vil have til at være ude lille hemmelighed .. Så hvad slags instrumenter?
  Dette vil have til at være ude lille hemmelighed .. Så hvad slags instrumenter?
 3. Praksis. Tror du nogen kan danne et godt garage band, som folk gerne vil høre? Tænk igen - ligesom noget band, har brug for en garage band praksis for at være overbevisende. Alle kan afhente en økse og fornærme ørerne. Bedst til at få lidt raffineret, før du dykke hovedkulds ind i den primitive! Det kræver øvelse at skabe en sonisk angreb, som folk ønsker at lytte til. Garage bands indeholder nogle virkelig talentfulde musikere, der er gode nok til at sløre deres talent bag lag af fuzz og beregnede rod. Da jeg var barn, husker jeg en garage band i vores nabolag - de var så slemt, at alle os børn gik ind i midten af vejen, og spottede dem hver søndag som et urværk. Børn spottede dit talent, hvad, for mange, er det mest velgørende dag i ugen? Generelt et skilt, som du har brug for mere praksis.
 4. Bare en akkord? Hvis du virkelig ønsker det på den måde, kan du gøre god garage rock ud af kun en akkord, men garage rock er langt mere mangfoldig end de fleste tror. Garage bands har spillet alt fra surfer musik til blues og jazz. Selvom rødder garage musik er i ukomplicerede grundlæggende elementer i 60'erne rock, har du masser af musikalsk territorium at udforske.
 5. Unge på hjerte. Det hjælper at være en teenager eller twentysomething. Hvis du ikke er, så foregive du er en ung igen, og udnytte den ungdommelige naivitet du engang havde (sandsynligvis lettere for nogle end for andre). Hastende umodne kærlighed, vrede, dristighed og angst brændstof garage musik.
 6. Optagelse. Hvis du optager din garage band, husk at holde produktion værdier forholdsvis lav. Dette kan være den vigtigste tip. De mere polerede musikken lyder, jo mindre garagerock troværdighed du har. Det sagt, ikke begrave mikrofonen i trommesæt ... medmindre du virkelig vil.
 7. Bottom line: Må ikke være prætentiøse Jeg håber du ikke forsøger at løse verdens sult eller kamp intolerance gennem din garage band, medmindre vi taler om sult efter god musik eller intolerance over for modige, no-nonsense rock.. En garage band er mere elementært end cerebral, og slet ikke udenfor eller prætentiøse.

Men hvad ved jeg? De siger de, der ikke kan afspille musik skrive om det (i hvert fald tilfældet her). Gør hvad du inspireret til at gøre! Hvis du ønsker at prøve at træblæser og xylofon garage band, gå til det (hvis du tilføjer et cembalo til mix, kan du føder en temmelig ubeskrivelig version af "96 Tears"). Garage bands altid var - og fortsat vil være - om uafhængige, gør-det-selv, hjemmelavet ånd. Så længe du udnytte, at ånd og praksis din hale ud, ingen (ikke engang en gruppe af kvarterets børn) kan ringe til din garage band alt andet end en succes.