E2a

Hvordan finder man en skriftlig konsulent

Skrivning kan være et ensomt forfølgelse

Skrivning kan være et ensomt forfølgelsen. Sommetider, at uafhængighed er en god ting, så en forfatter til at arbejde på fuld fart fremad. Men alle forfattere, uanset deres erfaring niveau, i sidste ende nødt til at træde ud af vakuum og lade en anden læse deres arbejde. Uanset om du søger at få et stykke klar til udgivelse eller bare ønsker et andet sæt øjne til at kigge over hvad du har skrevet, kan en skriftlig konsulent være til stor hjælp. Hvordan finder du en god skriftligt konsulent skal stole på med dit arbejde? Her er nogle tips til at gøre søgningen.

 1. Check online skriftligt sites. I Internet alder, er det en kliche at sige alles fået en hjemmeside, jeg kender. Men alle har fået en hjemmeside, og hvis du søger "skriver konsulenter" eller "skrive hjemmesider," vil du finde alle mulige kundeemner. Eller du kan tage en genvej ved at lade ét populært site gøre arbejdet for dig. Writer Digest har udarbejdet en liste over skrive-relaterede hjemmesider. Flere af dem er konsulent sider. Du kan browse på linket for dig selv på Writer'sdigest .
  Hvordan finder man en skriftlig konsulent. Check online skriftligt sites.
  Hvordan finder man en skriftlig konsulent. Check online skriftligt sites.

  Du kan også tjekke sites relateret til den slags skrive du gerne gøre. Manuskriptforfatter website Moviebytes , for eksempel, har lister over manuskript konsulenter (herunder undertegnede ...).

 2. Check skrive magasiner på tryk. Hvis du ikke ønsker at web gennemse, tjek magasiner som Writer Digest (trykt version) eller Writer. Disse magasin normalt funktionen nogle konsulent reklamer og til tider har særlige sektioner fokuseret på at skrive konsulenter.
 3. Har en checkliste. Hvad en person ønsker ud af en konsulent er en individuel ting. Nogle mennesker vil bare nogen til at læse et stykke, give nogle konkrete forslag, og bevæger sig langs. Andre mennesker ønsker at etablere et forhold med en konsulent og få løbende feedback. Nogle mennesker ønsker ingen tabuer kritik, andre ønsker karriererådgivning. Før du udvælge specifikke konsulenter, regne ud, hvad du ønsker fra konsulenten du i sidste ende vælger.
 4. Tjek undervisning og rådgivning erfaring / legitimationsoplysninger. Når du har indsnævret din søgning til et par forskellige konsulenter, er det tid til at gøre nogle grave i deres baggrunde. Efter alt, er at skrive konsulenterne ofte dyre, og du stole på dem med dit arbejde-så du ønsker at få gode råd, og få, hvad du har betalt for. Så til at begynde med, så tjek ting som hvor længe en konsulent har været på jobbet, hvis hun har erfaring med undervisning, for eksempel, på gymnasier eller i professionelle programmer. Kig ind, hvad hendes akademiske baggrund kunne være. Selvfølgelig gode konsulenter kan være ny i jobbet, kan mangle ethvert klasseværelse erfaring og kan have en grad i hvem ved hvad non-skrivning felt. Der er ingen hårde og hurtige regler. Men du ønsker at vide, hvad du får ind. Det er op til dig at beslutte, hvilken slags baggrund du gerne vil din konsulent til at have.
 5. Kontroller professionelle legitimationsoplysninger og erhvervserfaring i skriveprocessen verden, er erhvervserfaring ofte lige så vigtig som uddannelsesmæssig baggrund -. Ofte endnu vigtigere. Når vi beskæftiger os med en konsulent, du helt sikkert vil nogen, der har et talent for at formidle, hvad de ved om at skrive. Der er masser af mennesker, der har denne evne, der ikke har, siger, vundet seks Pulitzer Præmier, to Oscars og åbnede deres egne blade. Med andre ord, skal du ikke forvente din konsulent til at have Ernest Hemingways CV. Eller hvis du finder sådan en konsulent, forvente at betale big bucks for hendes råd ... I stedet kigge efter nogle professionelle erfaring-offentliggjorte artikler, bøger eller sammenlignelig erfaring i uanset din genre er. For eksempel har jeg manuskriptforfatter rådgivning. Jeg har aldrig haft et script på min produceret egen. Men mine kunder kan se på min hjemmeside, som jeg har haft flere scripts plads i finalen i forskellige konkurrencer, har jeg hørt om flere film, der er produceret (ikke meget gode, men stadig ...) og jeg har også arbejdet som en tv-kritiker for omkring syv år. Så jeg har en vis erfaring til at gå på.

  Som du tjekker legitimationsoplysninger, sammenligne, hvad konsulentens erfaring med, hvad hun afgifter. Jeg tror konsulenter skal opkræve en pris står mål med deres erfaringer. Med andre ord, jeg ikke opkræve så meget for min rådgivning som en Oscar-vindende manuskriptforfatter ville. På den anden side, køber, pas: har nogle mennesker middelmådige legitimationsoplysninger, som de læge til at lyde imponerende, og derfor de opkræver flere penge, end de rent faktisk kan være værd. For eksempel kan en manuskriptforfatter konsulent, der arbejdede (i en frigivet kapacitet) for en "større studie" (for et ukendt tidsrum) tilbage i 1985, eller ikke være værd 75€ mere en time end mennesker uden sådanne jobs på deres genoptages. Igen, er du nødt til at bruge din egen dømmekraft, om konsulenten er værd at prisen.

 6. Kig på, hvad der tilbydes. Som jeg sagde ovenfor, du ønsker at gå til din konsulent med en idé om de tjenester, du gerne vil modtage. Hvis du besøge hendes hjemmeside, tjek hendes trykte magasin annonce eller ringe til hende på telefonen og finde ud af at hun ikke tilbyder disse tjenester, naturligvis, det er på til den næste konsulent på listen.

  På den anden side giver, hvis det ser ud som denne konsulent de grundlæggende funktioner, du leder efter, for eksempel, som er skrevet kritikker, telefon konsultationer, professionel rådgivning, osv., grave dybere, bede om flere detaljer og se, om pakken konsulent tilbyder giver dig nok af det, du leder efter. Du kan endda høre om nogle nye tjenester du ikke var klar over at begynde med.

 7. Gå med din tarm. Den vigtigste ting at gøre, når du leder efter en konsulent er at gå med din tarm. Hvis en person hjemmeside er fyldt med glødende anmeldelser fra tidligere kunder, alle former for professionelle prale point, og gode priser, men du føle, at du bliver solgt en regning på varer-gå med din tarm. På den anden side, hvis du støder på en konsulent, der ikke har all-stjernede legitimationsoplysninger, men synes at være begejstret, lyse, og med rimelighed erfarne gå med din tarm der også.

Du har lagt en betydelig mængde tid i din skrivning


Du har lagt en betydelig mængde tid i din skriftligt. Dele det med nogen, endsige nogen, der vil give det en grundig kritisere, endsige nogen, du bliver nødt til at betale? Tja, det er ikke let. Vær forsigtig, som du har tillid til, men også være sikker der er en masse af at skrive konsulenter derude, der virkelig ønsker at hjælpe dit arbejde være alt, det kan være.