E2a

Hvordan til at indsende en illustration til et magasin

Hvis du er en kunstner, en af de bedste måder at få ekstra indkomst plus ekstra anerkendelse (altid et stort løft til genoptage) er at indsende dit arbejde til magasiner. Her er nogle retningslinjer at huske, hvis du ønsker at prøve dette:

Hvordan til at indsende en illustration til et magasin. Har en liste af magasiner, som du er interesseret i at indsende dit arbejde til.
Hvordan til at indsende en illustration til et magasin. Har en liste af magasiner, som du er interesseret i at indsende dit arbejde til.
  • Har en liste af magasiner, som du er interesseret i at indsende dit arbejde til. Det er fantastisk, hvis du holder dig til velrenommerede magasiner som du ville være stolt af at blive forbundet med. Når du har denne liste af magasiner, er det tid til at komme i gang.
  • Undersøge de typer illustrationer, de lægger i deres blade. Dette tæller som din indledende forskning, og dette vil hjælpe dig designe dine egne illustrationer, så de kunne være inden for samme kategori som dem, der blev offentliggjort i magasinet. Husk, de nuværende illustrationer til blade afspejler de smager af bladets redaktører og lay-out kunstnere, såvel som den samlede "atmosfære", at bladet udstråler. Jo tættere dine illustrationer komme til denne, idet de større er dine chancer for at dine illustrationer valgt til udgivelse.
  • Besøg hjemmesiderne for de blade, du udvalgte. Gennemse hjemmeside for at se, om de har lagt retningslinjer for indsendelse og politikker. Hvis de har disse retningslinjer udstationeret, studere dem godt og følge dem til punkt og prikke.
  • Kontakt magasinet Hvis der ikke er nogen retningslinjer for indsendelse lagt ud på hjemmesiden, dit næste skridt er at hente bladet kontor. Deres kontaktoplysninger bør opføres på hjemmesiden eller skrives på selve bladet. Gør alle dine nødvendige forespørgsler: om de accepterer indlæg til illustrationer, uanset om du havde behov for at indsende en kopi af din illustration, eller om du bare kunne sende det via e-mail, osv.
  • Vide, hvad at spørge, om du havde behov for at indsende din illustration via e-mail. Email indlæg er nu de typiske måde magasiner modtage indlæg. I dette tilfælde bør du finde ud det ønskede format, at din illustration skal tage: om det skal være i jpeg, bmp, gif, etc; den maksimale filstørrelse, at din indsendelse skal være, osv....
  • Undersøg, om du vil oprette din illustration gennem fysiske redskaber, eller elektronisk. Dette vil afhænge naturligvis på dit speciale. Hvis du er mere komfortabel med at skabe illustrationer den traditionelle måde (via maling, blyant, osv.) så være sikker på at du har udstyr såsom et digitalt kamera eller en skanner, så du kunne indsende dit arbejde via e-mail (hvis dette er hvad magasinet kræver; hvis ikke, skal du springe dette tip). Hvis du er god til grafisk design ved brug af programmer som Adobe Photoshop, og derefter gå videre og gøre, hvad du er god til, bare sørg for, at dit arbejde ikke overskrider den maksimale filstørrelse, at magasinet vil acceptere.
  • Kend andre nødvendige detaljer. Det er vigtigt, at du finder ud af, om illustrationen bliver bladets ejendom, når de har accepteret det for indsendelse (mening, kan du aldrig bruge det til noget andet uden deres tilladelse). Hvis dette er tilfældet, du normalt skal have et højere gebyr. Taler om gebyrer, skal du naturligvis også finde ud af, hvor meget du ville kunne få, og om de kan bruge dine illustrationer til andre formål i deres egen bortset fra det bliver offentliggjort i magasinet. Du kan også forvente ikke at blive betalt for dit indlæg specielt hvis du lige er startet ud som kunstner. Overvej, om betalingerne er vigtige for dig, eller hvis erfaring eller samarbejde med bladet er mere vigtigt.

Der har du det

Der har du det! Disse er nogle vigtige retningslinjer for indgivelse af en illustration til et tidsskrift. Husk, at du noterer alle dine indlæg, datoerne for din indsendelse, og en fortegnelse over dine korrespondancer. Du bør også have en indstillet tid til at gøre dine opfølgninger, og være klar til lidt af afvisning, også! Held og lykke!