E2a

Hvordan til at sponsorere en essay-konkurrence

Sponsorering essay konkurrencer er én måde at hjælpe unge finpudse deres skrivefærdigheder, og afhængig af konkurrencens formål, kan give sponsor unikt indhold og / eller reklamemateriale. Sponsorerne kan forvente en højere erhvervsfrekvens niveau, hvis de tilbyder en pris til forfatterne af de bedste essays. De fleste eksisterende sekundære stipendium konkurrencer og college konkurrencer tilbyder allerede incitamenter for de bedst skrevne prøver, de modtager. Hvis ingen eller meget lidt award penge eller produkt tilbydes, vil disse unge contest og / eller kollegium contest asylansøgere formentlig søge efter mere lukrative essay konkurrencer.

Hvordan til at sponsorere en essay-konkurrence. Hvis sponsor er en virksomhed.
Hvordan til at sponsorere en essay-konkurrence. Hvis sponsor er en virksomhed.

Først skal sponsor bestemme essay emne og formål til effektivt indramme et spørgsmål eller spørgsmål til essay-konkurrence. Skulle projektkonkurrencen være en ikke-fiktion eller skønlitteratur konkurrence? Svaret på dette spørgsmål afhænger af formålet med essay-konkurrence.

Hvis sponsor er en virksomhed

Hvis sponsor er en virksomhed, kan spørgsmålet formuleres som følger: Hvad er fordelene ved at bruge business x produkter? Hvorfor nyder at bruge business x produkter? Dybest set, ville erhvervslivet være fremme dette essay konkurrence at vinde reklamemateriale.

Hvis sponsor er en non-profit organisation

Hvis sponsor er en non-profit organisation, kunne spørgsmålet være centreret i organisationens mission. En organisation, der fodrer de sultne kunne insistere på, at konkurrenterne skrive et essay udforske innovative måder at unge kan starte eller blive en del af en organisation, der fodrer de sultne. Skoler, gymnasier, klubber i lokalsamfundet, og akademiske samfund er andre organisationer, der også sponsor essay konkurrencer.

Efter indramme essay emne som et spørgsmål

Efter indramme essay emne som et spørgsmål, skal sponsor bestemme, hvordan og om at begrænse essay konkurrence. Konkurrencen kan begrænses til en sekundær legat konkurrence eller et kollegium contest. Det kunne være åbent for studerende i en bestemt aldersgruppe i hele staten eller hele Europa. Det kunne endda være lagt online, og være åben for alle i verden.

Hvis sponsor er en non-profit organisation. Efter indramme essay emne som et spørgsmål.
Hvis sponsor er en non-profit organisation. Efter indramme essay emne som et spørgsmål.

Fuldførte essays bliver nødt til at blive sendt tilbage til at bedømme, så sponsor skal sikre et dommerpanelet. E-mail, snail mail og aflevering er tre metoder.

Mængden af award penge eller produkt bør fastsættes således, at den kan blive offentliggjort i reklamer.

Sponsor skal bestemme, hvordan essay konkurrence eller fiktion konkurrence bør annonceres. Den bedste løsning (s) / er en, der er meget let inden for budgettet med tildelingen penge til vinderen (e) taget i betragtning.

Efter fastlæggelse svar på alle de spørgsmål, er sponsorerne er klar til at annoncere et nyt essay konkurrence.