E2a

Sådan udskiftes tændspolen i en Dodge Intrepid

The Dodge Intrepid har en direkte tænding system

The Dodge Intrepid har en direkte tænding system, der kræver tre tændspoler. Denne del konverterer batteriets energi til en højere spænding der kræves for at affyre tændrør i bilens motor. En defekt tændspole vil få din motor til at stoppe med at arbejde, fejltænding, eller endda ikke starte. Heldigvis erstatter Dodge har tændspolen er forholdsvis ligetil. Alt hvad du behøver er et par håndværktøj og et par minutter og din motor vil køre problemfrit igen.

  • Tjek om tændspolen er faktisk defekt. Kontroller bilens tændspolen for enhver kulstof tracking. Kontrollér isolatoren boot af tændrør som godt. Hvis du finder nogen tracking, skal du udskifte spolen. Hvis du har en gnist tester på hånden, kan du også gøre denne test. Tag tændspole og fjerne bilens øverste indtag. Fastgør gnist testeren på tændspolen derefter lægge tilbage indtaget. Crank din bils motor og se gnisten testeren. Du bør se en blå gnist hoppe hullet i din tester. Hvis der ikke er gnister, skal du installere en helt ny tændspole.
  • Forbered leverancer og værktøjer, du bliver nødt til at erstatte tændspolen. Dette projekt vil kræve et sæt skruetrækkere, en momentnøgle, en ren klud, en rulle malertape, og den nye tændspole. Da produktionen af Intrepid er udgået, kan du have nogle problemer med at finde en erstatning for denne komponent. Gå online og søge efter butikker, der stadig bærer reservedele til denne Dodge model. Når du søger efter de dele online, så sørg for, at du spørge efter en tændspole og en spole pack. Nogle butikker anser disse bildele at være identiske, mens andre skelne mellem de to.
  • Klar til Dodge Intrepid for udskiftning af dets tændspole. Sluk bilens motor og vent indtil den er helt afkølet, før popping sin hætte. For at undgå enhver skade forårsaget af elektrisk stød, frigøre negative kabel fra batteriet. For at undgå utilsigtet tilslutning, wrap enden af dej kablet med ren klud. Glem ikke at engagere bilens nødbremse at holde det fra at rulle væk, mens du arbejder under kølerhjelmen. Find bilens coil pack. Den er fastgjort til dens topstykke. Brug nogle malertape, tændspolen ledninger markere før du trækker dem fra spolen pack. Frigør de elektriske stik på ledningsnettet fra flokken.
  • Tag defekt tændspole. At kunne glide ud spolen pack, skrue monteringsskruerne ved hjælp af en passende skruetrækker. Træk forsigtigt tændspolen pack fra under beslag bruges til at montere. Isoler defekt tændspole, du ønsker at erstatte. Løsne eventuelle skruer holder den på plads.
  • Placer udskiftning spole tilbage i Dodge Intrepid s coil pack. Sørg for, at du lægger i den nye spole nøjagtig samme måde som den gamle er installeret. Spænd alle skruer, som du fjernede i de forrige trin. Spænd skruer, der anvendes til montering af pakken. Brug et moment på omkring ni fod pund ved hjælp af din momentnøgle. Når alle dele er sat pack ordentligt, fjerne de bånd, du har brugt til mærkning.

Du er nu færdig med at udskifte bilens tændspole

Sådan udskiftes tændspolen i en dodge intrepid. Tjek om tændspolen er faktisk defekt.
Sådan udskiftes tændspolen i en dodge intrepid. Tjek om tændspolen er faktisk defekt.

Du er nu færdig med at udskifte bilens tændspole, så begynde at tilknytte batterikablerne, du afmonterede. Genstart motoren. Udskiftningen Glødespiralen bør fremsende tilstrækkelig strøm til bilen for at starte det op med ingen problemer. Tag Dodge Intrepid for en prøvetur for at sikre, at tændspolen er blevet korrekt installeret.