E2a

Hvordan du udskifter din RV termostat

Hvis du har en RV, skal du måske have termostaten udskiftet på grund af årsager, såsom dit vand er konsekvent for varmt, hvis termostaten er for gammel og ineffektiv, eller du blot ønsker at øge energieffektiviteten. Uanset hvad din grund, skal du vide, at erstatte termostat til din RV behøver ikke at være for meget af en kompliceret opgave. Her er de skridt til at følge for at erstatte din RV termostat:

Hvordan du udskifter din RV termostat. Køb en RV termostat kit.
Hvordan du udskifter din RV termostat. Køb en RV termostat kit.
  • Køb en RV termostat kit. Det er bedst, at du køber en justerbar (ikke fast) termostat kit, som vil gøre dig i stand til nemt at justere vandtemperaturen i din RV i fremtiden. Sørg også, at du køber en, der er forenelige med fabrikat og model af din RV.
  • Åbne op for panelet, hvor rv termostat er placeret. Chancerne er, vil den være anbragt uden for køretøjet, i en kasselignende panel, hvor de andre vigtige wirings af RV er. I nogle tilfælde kan dette panel være inde i RV, lige der hvor vandvarmeren er placeret. Tjek din RV manual for at finde ud af, hvor termostaten er placeret.
  • Sluk for RV batteri.
  • Kig efter den del i panelet, hvor termostaten er ". T-stat" det er normalt mærket, Tag alle ledninger forbundet til denne T-stat, og du bør også skære igennem skummaterialet (hvis der er en), skjuler termostaten fra visningen. Før du tager ud ledningerne, kan det være en god idé, især hvis du ikke er meget fortrolig med installation af ledninger, for at tage et digitalt billede af hele fortrådningssystem. Senere, kan du henvise til forestille at vejlede dig i omfortrådning den nye termostat. Når du har gjort dette, skal du fjerne opskumningsmateriale der skjuler væk termostaten, punktet, skal du endelig være i stand til at se RV termostat, som er en lille, rund figur (noget der ligner en mønt, men meget tykkere) .
  • Tag den gamle termostat. For at gøre dette, skal du løsne ringen ved at lirke ved åbningen med en skruetrækker. Du vil også være i stand til at tage væk i foråret, der er placeret lige bag termostaten.
  • Sæt den nye termostat. Sæt den nye termostat i åbningen, som den gamle bruges til at besætte. Sørg for, at den nye termostat har en fjeder bag det så godt. Du bør også sikre den nye termostat til højre på bagsiden af holderen, ellers er der risiko for den overophedning.
  • ReWire den nye termostat. Som nævnt, henvises til det billede, du har taget et stykke tid siden at vejlede dig om, hvordan du udskifter ledningerne til den nye termostat. Du bør også tage et kig på ledningsføring instruktionerne i manualen til din nye termostat. Sørg for at følge instruktionerne til punkt og prikke, ellers er der en fare for, at systemet kunne kortslutning.
  • Luk trådboks, og afprøve den nye termostat.

Der har du det

Der har du det! Disse er de vigtigste skridt at huske med henblik på korrekt erstatte din RV termostat. Det bør ikke tage dig mere end 30 minutter at gøre, hvad der er vigtigst er, at du har den rette udskiftning RV termostat, og at du vil være i stand til nøje at studere den gamle ledninger, så du let kunne ReWire den nye termostat. Held og lykke, og håber dette hjalp!