E2a

Hvordan du ændrer en transmissionsolie filter

Ofte gange

Ofte gange, du har tendens til at glemme at ændre din bils transmissionsvæske filter. Når dette sker, vil din transmission gå dårligt, fordi det er tilstoppet og urene med snavs. Fluid vedligeholdelse er derfor meget vigtigt. Ifølge bilfabrikanterne transmission væskefilter af din bil skal udskiftes hvert andet år eller 30.000 miles. Det vil give ekstra transmission liv og fremragende transmission ydeevne til dit køretøj.

Hvordan du ændrer en transmissionsolie filter. Ofte gange.
Hvordan du ændrer en transmissionsolie filter. Ofte gange.

Nedenfor er de måder at erstatte din transmission væske filter.

1. Gør følgende sikkerhedsforholdsregler før du begynder:

  • Læs og følg hver instruktion heedfully at sikre, at du fuldt ud at forstå dem, før du starter.
  • Skaf nødvendige forsyninger og værktøjer klar.
  • Glem ikke alle vigtige instruktion.
  • Se den rigtige reparation manual for en mere detaljeret og vejledningsinformationer til netop din type køretøj.
  • Aldrig forsøge at arbejde på en bil, der er understøttet af en donkraft alene i stedet gøre brug af en donkraft stand til at holde bilen.
Hvordan du ændrer en transmissionsolie filter.
Hvordan du ændrer en transmissionsolie filter.

2. Begynd med de relevante materialer. Også købe en transmission filter og transmissionsolie service kit. Kittet indeholder pakningen, o ring, fluid og såvel som filteret. Brug den donkraft sammen med støtteben til på passende løfte bilen og til at støtte det så godt. Løste de dræn bolte eller løsne alle undtagen én eller to bolte og deponering pan. Fjern blæseren så snart apparatet er tom. Tag O-ring og filteret.

3. Brug shop frottéstoffet at rense gryden, pakning og magneten så godt. Den gamle O-ring skal komme ud sammen med de slidte filter. Hvis du ikke var i stand til at trække ud den slidte O-ring og filter, kan du tage det ud ved at nå i ventilhuset og kobling det ud med en pick. Der bør være en sæl kun derfor det nye filter vil ikke sidde korrekt, hvis du vil forlade udslidte forsegling. Saml den nye O-ring på filteret og skubbe det ned i position af den slidte én.

4. På dette tidspunkt, skal du konfigurere det nye filter. Hvis du tog ud en af bundproppen du nødt til at installere det igen. Tag panden og påføre en belægning af fedt eller tætningsmiddel til flangen af gryden eller pakningen. Den tætningsmiddel eller fedt vil stoppe op pakningen. Normalt 20 tommer pounds kraft ved hånden er nok at stramme hver pan bolt. Aldrig over strammede pan bolte eller endda anvende stor kraft på dem for at undgå at beskadige læben for at forhindre lækage. Tidy området omkring gryden, når boltene er afstivet.

5. Brug en tragt til at tilføje passende mængde væske niveau i transmissionen. Lad motoren køre et par minutter til at nå motorens driftstemperatur. Kontroller igen væskeniveau. Hold tilføje væske efter behov, men aldrig over fylde transmissionsolie filter, fordi dette vil føre til et lavt væsketryk, der vil forårsage for tidlig transmissionsfejl. Dobbelttjek transmissionen for spild og tæller kontrollere væskestanden igen efter et par dage.

Uanset hvilken type filter, du ønsker at bruge på din bil, hvorvidt flush filter, syntetisk filter, udfylde filter, flydende filter, eller en differentieret filteret hver gang du vil ændre dit transmissionsvæske filter. Det er altid vigtigt at vælge den rigtige form for filter, der passer til din bils transmission.