E2a

Hvordan kan man vide en dårlig eller skæve auto og bil mekaniker

Bringe din bil til reparation tager en enorm mængde af tillid

Bringe din bil til reparation tager en enorm mængde af tillid. Med mange svindlere og dårlige mekanikere derude, er det svært at finde nogen, der du kender vil gøre det job, du spørger, og ikke forsøge at malke dig for alt, hvad du er værd. Dårlige mekanik bytte på folks uvidenhed og behov for et hurtigt fix.

Her er nogle spor til at hjælpe dig med at identificere en dårlig eller skæve auto og bil mekaniker.

Shoppe rundt. Må ikke gå med den første tilbud

Shoppe rundt. Må ikke gå med den første tilbud, du får. Prøv forhandleraftalen mekaniker først, før du går videre til mindre virksomheder. Når du får et tilbud, få det skriftligt med listen over specificeret job. Hvis tre forskellige mekanik fortælle dig det samme, chancerne er, har du til at løse dette problem.

Hvordan kan man vide en dårlig eller skæve auto og bil mekaniker. Check med better business bureau.
Hvordan kan man vide en dårlig eller skæve auto og bil mekaniker. Check med better business bureau.

Få henvisninger. Spørg en fyr eller nogen, du stoler der kender en lille smule om biler, hvor han tager sin køretøjer til reparationer og prøve det. Når du bliver nævnt, er chancerne for slutter med en dårlig mekaniker er mindre, da han allerede er blevet afprøvet og testet.

Check med Better Business Bureau. En hurtig måde at finde ud af business ry af en bestemt virksomhed, er at se, om der er nogen logget klager med BBB. Du kan gå til webstedet på bbb.org at gøre en søgning. Selv om nogle kundeutilfredshed kan forventes, kontrollere og se, om der er en usædvanligt antal klager, og hvis det er af lignende art.

Problemet bliver ikke fast eller nye opstår. Hvis din bil er mindre end fem år gamle, og du sætter den i en simpel olieskift men ende op med en flok af reparationer i stedet, er der store chancer, din mekaniker malker dig. Hvis du har brug for at holde bringe bilen i for samme problem, bør din mekaniker ikke opkræve dig arbejdskraft til bagsiden job reparation. Hvis han gør, og han bliver ved at insistere du brug for nye dele, som kun han kan få for dig, bør alarmklokkerne gå ud i dit hoved.

Hold tilbage eventuelle nye problemer opdages. Inden du giver et tæppe gå videre til reparation job, fortælle mekanikeren tjekke med dig først. Vær parat til at sige nej, selvom du får dystre advarsler af massive og alvorlige bil problemer. Igen, få citatet og forklaring af arbejdet skriftligt derefter shoppe rundt. Du kan altid bringe bilen tilbage på et senere tidspunkt. Hvis mekanikeren gør jobbet alligevel uden din udtrykkelige tilladelse, har du ret til ikke at betale for en tjeneste, du ikke har anmodet om.

Kontroller kvittering. Alt, hvad du betaler for, bør specificeres og ikke klumpet sammen. Sørg for, at de ting, du er blevet opkrævet for rent faktisk blev anvendt. Spørg efter dine gamle dele. Nogle mennesker går til omfanget af mærkningen deres dele, så de ved, om det bliver erstattet med noget andet. Hvis din mekaniker nægter at give dig de gamle dele eller siger, at han smed den væk, være opmærksomme. Hvis han ikke udstede en kvittering eller det er ikke specificeret ordentligt, bør du blive advaret.


Du er nødt til at spille det smarte

Bringe din bil til reparation tager en enorm mængde af tillid. Problemet bliver ikke fast eller nye opstår.
Bringe din bil til reparation tager en enorm mængde af tillid. Problemet bliver ikke fast eller nye opstår.

Du er nødt til at spille det smarte, så du ikke får snydt. Når du finder en god og troværdig mekaniker, skal du behandle ham godt. Gode mekanik, der er troværdige, er svære at finde, så tage sig af perle du finder.