E2a

Hvordan til at erstatte en elektrisk sikring i en bil

Nogle virkelig fælles bil problemer såsom radioen ikke arbejder er simpelthen bare på grund af en blæst ud bil elektrisk sikring. Blæst ud sikringer ske som en sikkerhedsforanstaltning, så de ikke yderligere skade de andre elektriske komponenter i bilen, når der er for meget elektrisk strøm, som løber gennem ledningerne.

  1. Vide, hvornår det er tid til at udskifte en elektrisk sikring i en bil. Elektriske problemer er almindeligt forårsaget af busted elektriske sikringer i bilen. Hvis motoren blæserblade ikke rokke på alle, når du starter bilen, eller signallys på instrumentbrættet ikke virker på alle, eller bilen horn netop holder på blaring endda uden at røre det, så er det på høje tid du tjekke de elektriske sikringer af din bil.
  2. Find den elektriske sikring i din bil. De fleste biler placerer de elektriske sikringer i en række blokke eller paneler som typisk er indeholdt i en kasse. Du vil finde disse sæt af elektriske sikringer blokke eller paneler lige ved siden af søjlen holder rattet. Nogle mærker og modeller af biler, på den anden side har de elektriske blokke eller paneler placeret i motorens hus under kølerhjelmen, mens andre kan findes lige under handskerummet.
  3. Vide hvordan man kan identificere en blæst ud elektrisk sikring. Når du har fundet den elektriske sikringen i en bil, så vil du nu nødt til at bekræfte, hvis sikringen faktisk er busted. Men før du gør det, er du nødt til at slukke bilens motor først for at undgå ulykker. Åbn sikringen og se om trådene inden det bliver poppet åbne med ledninger brændt eller sorte. Hvis det virkelig er blæst ud, så pop sikringen ud af dens respektive spalte med den medfølgende sikring remover. Hvis du ikke har dette, kan du bare en skruetrækker til at udføre opgaven.
  4. Køb den rigtige type elektrisk sikring. Læs op på din bils brugervejledning for korrekt type sikring at erhverve fra isenkræmmer. Dette er meget vigtigt, da det nye sikring skal have samme ampere og spændinger, som den forrige. Nyere modeller af biler, på den anden side, har farvekodede sikringer, der ligner vinger. Alt du skal gøre er at huske farven på den blæste ud sikringen - dette vil hjælpe dig med at købe den rigtige sikring. Bedre endnu, bare bringe den blæste ud sikringen med dig, når du kontrollerer butikkerne.
  5. Installer den nye elektriske sikring. Med den rigtige sikringen i hånden, skal du åbne sikringsboksen. Bare skub sikringen ind i den respektive spalte, hvor den blæste ud sikringen var engang placeret. Hvis du gør det bør resultere i sikringen snappe på plads.

Med nye sikring installeret korrekt

Hvordan til at erstatte en elektrisk sikring i en bil. Vide, hvornår det er tid til at udskifte en elektrisk sikring i en bil.
Hvordan til at erstatte en elektrisk sikring i en bil. Vide, hvornår det er tid til at udskifte en elektrisk sikring i en bil.

Med nye sikring installeret korrekt, kan du nu begynde at teste. Bare starte din bil og kontrollere de elektriske komponenter, der tidligere er blevet skadet, hvis de allerede arbejder. Hvis ikke, så chancerne er nogle andre problemer er årsag til elektriske fejl.