E2a

Sådan udskiftes en bremse hovedcylinder i en chevrolet S10

Den bremse hovedcylinder er den del af en bil

Den bremse hovedcylinder er den del af en bil, der gør det muligt for bremsevæsken at rejse gennem bremsetryk. Føreren cylinder giver lige nok pres for at gøre dette til at ske. Hvis du synes, at bremse hovedcylinder af din Chevrolet S10 er brudt, skal du øjeblikkeligt tage skridt til at få det udskiftet, da dette vil påvirke dine bremser. Du kan komme ind i trafikulykker, når du har en defekt hovedcylinder. Her er de trin, du kan følge for at udskifte bremse hovedcylinder af din Chevrolet S10.

Sådan udskiftes en bremse hovedcylinder i en chevrolet s10. Udskift bremse hovedcylinder.
Sådan udskiftes en bremse hovedcylinder i en chevrolet s10. Udskift bremse hovedcylinder.
  • Materialer, som du har brug for. De materialer, du behøver, er en skruenøgle, gummipropper, skruetrækker, plastslange, udskiftning bremse hovedcylinder, bremsevæske og nogle klude.
  • Forberedelse. Parkere bilen på et niveau, plan, således at det er nemmere at arbejde på din bil. Fastlægge nogle klude under køretøjet. Dette vil gøre det lettere for dig at rense det rod bagefter. Bremsevæsken kan spilde, når du er fastsættelse hovedcylinderen, så det er bedst at bruge absorberende klude.
  • Tag komponenterne. For at starte, skal du fjerne de nødder, der forbinder bremsetryk til hovedcylinderen. Du kan bruge en skruenøgle til at gøre dette. Frigør bremsen linjer fra cylinderen. Anvende en gummiprop for enden af bremsetryk for at beskytte det mod at blive forurenet. Nu kan du fjerne bremse hovedcylinder. For at gøre dette, skal du fjerne møtrikkerne montering det på plads med en skruenøgle. Når du har fjernet bremse hovedcylinder, tage dækslet og derefter dræne ud i bremsevæskebeholderen indeni.
  • Udskift bremse hovedcylinder. Få udskiftning bremse master cylinder og fyld den med bremsevæske. Det næste skridt er at trykke fingrene over hullerne på cylinderen. Brug skruetrækkeren og sæt det på stemplet. Fjern fingrene fra hullerne. Bagefter montere bremse hovedcylinder på det område, hvor du har fjernet det fra. Fastgør bremse hovedcylinder med møtrikkerne. Vride dem på tæt. Geninstaller bremsen linje til bremse hovedcylinder, men sørg for at fjerne gummiproppen først.
  • Forbered bremsesystemet. Den sidste ting du skal gøre er at forberede bremsesystemet på din bil. For at gøre dette, skal du tilslutte den klare slange til ventilen. Spørg nogen til at trykke på bremsepedalen for dig. Dette fjerner luft fra bremsetryk for at gøre det klar til brug. Bagefter teste dit bremsesystem for at se om det virker godt.

Det er de trin

Det er de trin, du skal følge, når udskiftning af bremse hovedcylinder på din Chevrolet S10. Udskiftning af bremse hovedcylinder er ganske enkel. Når du har vænnet dig til det, vil det være lettere for dig at udskifte det næste gang. Lær at lave nogle mindre reparationer, så du ikke behøver at afhænge af en professionel til at gøre det for dig. Dette vil spare dig masser af penge i processen.