E2a

Sådan ud smarte biltyve

Et stigende antal biler bliver stjålet hvert år

Et stigende antal biler bliver stjålet hvert år. Det ser ud til, at de teknologiske landvindinger, så gør tyvene. De har evnen til at åbne og stjæle de fleste biler, især dem, hvis drivere er selvtilfredse nok, og tror, at låse dørene til deres biler er nok beskyttelse mod tyveri.

Men der er nok anti-biltyveri udstyr til rådighed på markedet i dag, som du kan installere på din bil samt retningslinjer for sikkerhed, som du kan følge. Du er nødt til at være en eller to skridt foran disse skruppelløse individer. Out svie biltyve er vejen at gå for at forhindre bilen stjæle.

 1. Tag dine nøgler med dig, hver gang du får ud af din bil, selvom det er bare at købe noget fra dagligvarebutik mens du venter på din tank, der skal besættes. Forlader din nøgle i tændingen er en velkommen syne for en biltyv. Sørg for, at du lukker alle vinduer, det soltag og låse alle døre, når du forlader din bil, også når du parkerer den i din garage.
 2. Lad ikke et ekstra sæt bilnøgler i bilen. Biltyve er uddannet til at kende alle de sandsynlige steder, hvor en nøgle kan være skjult. Må ikke lægge dine nøgler på bordplader og tællere, mens du er inde i nærbutik og sipping en sodavand, eller leder efter forandring. Hold dig nøglerne i din taske eller lomme.
 3. Parkere din bil i veloplyste områder. Det er meget let for en biltyv at pille ved din bil dør i et mørkt område, hvor folk er mindre tilbøjelige til at komme forbi og mærke til dem. Vælg et godt sted at parkere din bil, såsom nær den vagtpost, eller under lys post. Vælg en sikker parkeringsplads, når du nødt til at forlade din bil til det meste af dagen. På steder, hvor du er nødt til at forlade dine bilnøgler med en concierge, så sørg for at du ved, hvordan de holder dine bilnøgler sikker og hvad deres procedure er, før du slipper tasterne.
 4. Invest er en god kvalitet bil alarm. Få en, der kommer med bevægelsessensorer. Det kan være besværligt til tider, fordi de pludselig kan gå ud, men denne ulempe opvejer det faktum, at din bil kan blive stjålet.
 5. Efterlad ikke værdigenstande bag og i almindelig visning. Disse værdigenstande er biltyv magneter. Hvis der er emner, som du ikke kan tage med dig, skjule dem af syne. Brug handskerummet og konsollen boksen. Du kan også skjule mindre genstande under bilsæder og i bagagerummet.
 6. Brug en ratlåsen. Det er en god afskrækkende for biltyve. Vælg en lavet af stærke materialer. Du kan også installere en sikkerheds gadget, der er i overensstemmelse med nationale standarder, der automatisk bås bilens motor efter et par meter. Nyere bilmodeller (fra 2007 og frem) kan have denne præ-installeret af producenten.
 7. Efterlad aldrig din bil med motoren i gang. Denne praksis giver en biltyv med den bedste mulighed for at bare køre din bil væk.
 8. Hold du bil registreringspapirer i et andet sted og ikke inde i din bil. Hvis din bil bliver stjålet, vil det være meget let for dem at disponere over bilen ved hjælp af dine registrering papirer. Ligeledes er det sikrere ikke at lade andre vigtige dokumenter og id'er i din bil for at forhindre identitetstyveri.
 9. Få en Watch din bil decal til din bil. Dette er en anden bil tyveri afskrækkende især hvis du ikke er i vane med at køre din bil fra 01:00 til 05:00 i morgen. Den Watch din bil decal advarer myndigheder, når en bil er drevet mellem disse timer og stopper føreren til at tjekke for identitet og autorisation.
 10. Brug en VIN Etching Program til at gøre, hvis meget vanskeligt at videresælge hele din bil eller dele. Denne service syre-ætser køretøjets identifikationsnumre på bilruder.
 11. Nogle biltyve optræde som kranvogn tjeneste besætning. En måde at forhindre din bil bliver stjålet på denne måde er at slå din forhjulene mod kantstenen når du parkerer.
Sådan ud smarte biltyve. Tag dine nøgler med dig.
Sådan ud smarte biltyve. Tag dine nøgler med dig.

Der er ingen 100% garanti for, at din bil ikke vil blive stjålet, da biltyve også bliver high-tech i deres tyvagtige drift. Alligevel følgende sikkerhedsforanstaltninger og installation af tyverialarmer øge dine chancer for ud svie biltyve.