E2a

Sådan får du din motorcykel tilladelse

Kom en motorcykel tilladelse eller godkendelse virkelig afhænger af den tilstand du bor i. lovgivninger er forskellige i hver tilstand, så du bør børste op på de regler, forskrifter og processer på din lokale DMV. Her er nogle tips om, hvordan du får din motorcykel tilladelse i disse stater:

  • Alabama. Alle over 14 år er støtteberettigede. Der er en skriftlig eksamen. Du skal også indsende en Certified amerikansk Dåbsattest, dit sygesikringsbevis, et gyldigt ID, bevis på, at du har opgraderet eller er indskrevet i skolen og 25€ for afprøvning og licenser.
  • Californien. I Californien, skal du have et kørekort, tage en vision test og to skriftlige eksamener (en for motorcykel love og en anden for færdselsloven) og indsende de korrekte formularer for at få din tilladelse. Efter dette, for at få din motorcykel licens, er du nødt til at fuldføre motorcyklist kursus og bestå DMV har en praktisk prøve.
  • Connecticut. For at få din lærendes tilladelse, skal du være bosiddende i Connecticut, 16 år og have et gyldigt non-kommerciel kørekort. Bring 45€ til at dække alle de gebyrer og din udfyldte ansøgningsskema og du er nødt til at passere den vision og skriftlige eksamener. For at få den licens, behøver du give dit kørekort, lærendes tilladelse og forsikring og tilmeldingsblanketter, før du kan tage den vej test.
  • Florida. Skal være mindst 16 år med en klasse E kørekort og skal have gennemført Basic Rider Course. Der er et gebyr på 10€. Der er skriftlige og praktiske prøver.
  • Maine. I Maine, du kan ansøge om en motorcykel tilladelse eller licens skal have et gyldigt kørekort. Personer mellem 16 og 18 år skal udfylde en chauffør uddannelse kursus for at få deres kørekort. Alle skal også udfylde Maine Motorcykel Safety Education Course. Udfyld ansøgningsskemaet og bestå den skriftlige eksamen for at opnå tilladelsen. For at få den licens, du nødt til at fuldføre en vej test.
  • Minnesota. Hvis du ønsker at køre en motorcykel i Minnesota, skal du have et kørekort først. For at få en tilladelse eller "Record of Undersøgelse," du nødt til at passere den skriftlige eksamen og betale 20€. For din licens, koster hvoraf 10€ du nødt til at fuldføre færdigheder test.
  • North Carolina. Alle med kørekort i North Carolina er berettiget til en motorcykel påtegning selvom personer mellem 16 år og 18 år have forældrenes samtykke. Gennemfør den skriftlige motorcykel test, og du kan få din tilladelse. Du kan bestemme, om du vil vente, før du tager køreprøven for at få din licens eller straks tage det efter den skriftlige prøve.
  • Ohio. Hvis du ønsker at få din motorcykel tilladelse i Ohio, skal du først være mindst 15 og ½ år gamle (men dem yngre end 18 år skal medbringe en forælder eller værge med dem). Tag den skriftlige test baseret på motorcykel Operator Manual og Digest af Ohio Motor Laws. Du skal også udfylde visionen test. Efter at have passeret begge test og færdiggøre alle de dokumenter, kan du få din tilladelse, der er gyldigt i 1 år. For at få din licens, er du nødt til at passere køreprøven. De unge under 18, der ønsker at få deres licens skal udfylde Motorcykel Ohio Basic Rider Course.
Sådan får du din motorcykel tilladelse. Alabama.
Sådan får du din motorcykel tilladelse. Alabama.

Hvis du tilstand ikke er på denne liste, eller du ønsker flere oplysninger om de love i staterne ovenstående hovedet på over til den uofficielle DMV Guides motorcykel sektion og se efter info om din tilstand der eller søge efter din tilstand hjemmeside for at lære mere om sikre en motorcykel tilladelse eller godkendelse.