E2a

Hvordan man laver regler for en teenager chauffør

Forældre naturligvis blive noget nervøse, når deres teenager begynder at køre. Den nyfundne uafhængighed, der kommer med kørslen kan overvælde en teenagers sund fornuft, så det er vigtigt, at du, som en familie, der er nogle regler og retningslinjer. Her er nogle tips om hvordan man laver regler for en teenager chauffør:

Hvordan man laver regler for en teenager chauffør. Udgangsforbud regler.
Hvordan man laver regler for en teenager chauffør. Udgangsforbud regler.
 1. Start langsomt. Når din teenager først begynder at køre, skal du ikke give hende fri regeringstid bilnøglerne. Har din teenager starte langsomt, med korte lokale ture. Giv ikke dine nyligt licenseret teen mulighed for at tage bilen til en hvirvelvind weekend - der vil være masser af tid til det senere.
 2. Udgangsforbud regler. De fleste stater har unge driver udgangsforbud. Hvis du ønsker det, kan din egen familie udgangsforbud være endnu tidligere - og det burde nok være, især med en begyndelse driver. Hvis din tilstand har ingen udgangsforbud lov, du helt sikkert burde etablere en til dine børn. Du og din teenager skal komme op med en udgangsforbud timer at både finde rimelig.
 3. Passager regler. Når din teenager ønsker at bruge bilen, så spørg ham, hvor han skal hen, og hvis han vil have nogen passagerer. Det er vigtigt, især med nye drivere, for at sætte en grænse for antallet af passagerer. Grænsen skal være en eller to i første omgang - for mange passagerer i bilen kan forårsage forstyrrelser for din teenager chauffør, sætte dem alle i større fare.

 4. Mobiltelefon brug. Du bør forbyde alle mobiltelefon brug, mens din teenager kører. Taler på en mobiltelefon under kørsel er farlig for selv de mest erfarne chauffører. En teenager chauffør skal vie sit komplette koncentration til vejen. Du kan selv ønsker at fortælle din teenager til at slå mobiltelefon ringetone, så hun ikke fristes til at besvare telefonen, mens du kører.
 5. Radioer og hovedtelefoner. Teenagere kan lide at larmer musikken i bilen. Forklar din teenager faren ved at spille musik for høj under kørslen. Når musik i bilen spiller alt for højt, kan din teenager ikke kunne høre en bil horn eller ambulance sirene. Også mange MP3-afspillere skal bruges med hovedtelefoner, så fortæl din teenager at køre, mens iført hovedtelefoner er uacceptabelt såvel som ulovlige. Hvis du opdager, at din teenager trækker ind i din indkørsel med musik blaring eller med hovedtelefoner på, suspendere sine kørsel privilegier for en stund.
  Radioer og hovedtelefoner. Ulykker og bil problemer.
  Radioer og hovedtelefoner. Ulykker og bil problemer.
 6. Skolens regler. Mange teenagere kan lide at køre i skole. Biler er statussymboler og give teenagere frihed ikke at skulle køre bussen. Kørsel til skole kan også give en teenager til at gå, hvor hun er ikke meningen at gå. Hvis du har mistanke om din teenager er at skære skolen, fordi hun har en bil, så ring til skolen. Du bør altid vide, hvor din teenager går når hun bruger bilen.
 7. Spirituskørsel. Det er vigtigt, at du overbringe de alvorlige farer ved spirituskørsel. Iøvrigt er ulovligt, er det årsag til tusindvis af teenage bilulykker om året. Teenagere har en tendens til at nedtone farerne ved spirituskørsel. Fortæl din teenager, at han skal ringe til dig, hvis han ikke er i stand til at køre hjem. Du kan gemme de straffe til senere - det vigtigste er at sikre, at din teenager ikke får bag rattet, hvis han er under indflydelse af alkohol. Holde den parkerede bil et eller andet sted er en bedre løsning end at have din teenager drev efter at have drukket.

 8. Ulykker og bil problemer. Har en plan på plads i tilfælde din teenager kommer i en bilulykke eller oplever bil urolighederne. Sørg for, at din teenager ved, hvor bilforsikring og registreringsoplysninger er placeret, såvel som enhver motor klub information. Sørg også for, at deres teenager kalder dig det samme, hvis der sker en ulykke - før hun udveksler oplysninger med den anden chauffør.
 9. Billetter. Hvis din teenager får en hastighedsoverskridelser eller parkeringsbøde, holde ham ansvarlig for at gå rettens vej og / eller betaling af afgifterne. Må ikke redde din teenager ud - han vil aldrig lære chauffør sikkerhed, hvis du holder hjælpe ved at betale billet bøder. Også har en plan på plads for en teenager chauffør, der sædvanligvis får billetter. Ud over det faktum, at akkumulere billet punkter kan resultere i tab af kørekort, sjældent gode bilister få billetter. Kig på sædvanlige billetter som en advarsel om, at din teenager ikke kan være klar til det ansvar for kørsel.

 10. Husk, kørsel er et privilegium. Din teenager kan forstå, at virkeligheden er mere hvis hun er ansvarlig for at betale for bilforsikring og gas. Ved at betale for disse ting til din teenager, er du i det væsentlige giver dit barn en gratis tur.