E2a

Sådan sparer du gas med en SUV

Hvis du ejer en SUV (Sport Utility Vehicle), så du allerede ved, at disse lastbiler kan være gas hogs! Men de har ikke altid behøver at gå igennem så meget gas som du tror. Lav et par ændringer, og du vil se et stort fald i dit gasforbrug! Spar dig selv nogle penge ved at læse op på disse gas-besparende tips til SUV'er.

Trin 1

Gør regelmæssig vedligeholdelse på din SUV. At få en god gas kilometertal ud af din SUV, så sørg for at du tager det i for en tune-up på en regelmæssig basis. Hvis din SUV er relativt nyt, er det formentlig stadig har en vejledende vedligeholdelsesplan fra producenten. Hvis ikke, tager det i for olieskift hver 3 måneder eller 3000 miles. Og sørg for, at du holder dine væsker toppet op og din ail filter rent. Så godt, at du holder dine dæk korrekt oppumpet. (Dette vil medvirke til at sænke dit træk, en stor gas-besparelse foranstaltning.) Du ønsker også at sikre, at dine hjul er korrekt justeret. Din mekaniker kan og bør gøre dette for dig at sikre, at ikke-balanceførte dæk ikke spilder gas.

Trin 2

Sådan sparer du gas med en SUV. Gør regelmæssig vedligeholdelse på din suv.
Sådan sparer du gas med en SUV. Gør regelmæssig vedligeholdelse på din suv.

Sørg for at du kører med en konstant hastighed. Som en SUV ejer, kan du nemt komme med et par gas-besparende ændringer i dine kørevaner. Først og fremmest, så prøv at køre med en jævn hastighed. Hvis du konstant er at fremskynde og bremse, vil du sænke din gas kilometertal. Hold din SUV bevæger sig med en konstant hastighed, og din motor vil ikke arbejde så hårdt. Hvis du har det, skal du bruge din cruise control features (især på landevejene) for at hjælpe dig med at opretholde en konstant hastighed. Dette vil virkelig spare dig på gas.

En anden gas Tips til at spare for SUV-ejere er at sætte farten ned. Hvis du laver din SUV rejser ved højere (og farlige) hastigheder, vil du uvægerligt medføre, at din motor til at arbejde på et højere RPM, der brænder mere gas. At rejse ved en lavere hastighed tillader SUV ejere at spare gas fordi det kræver mindre af motoren.

Trin 3

Køb god kvalitet gas. En anden måde at SUV-ejere kan spare et ton på gas, er at købe en høj kvalitet benzin. Fyld din SUV med bedre gas, og din motor vil køre renere og glattere. Som et resultat, vil du forbrænde mindre gas (og du vil kræve mindre motorvedligeholdelse ved at holde dine brændstofledninger fulde af kun de gode ting!) Det er ikke nødvendigt at købe premium gas. Bare købe din benzin til din SUV fra et velrenommeret sælger.

Trin 4

Sørg for at du kører med en konstant hastighed. Køb god kvalitet gas.
Sørg for at du kører med en konstant hastighed. Køb god kvalitet gas.

Undgå indhaling tunge læs. Din SUV brænder igennem en masse gas med tung last. Så hvis du ikke behøver at trække eller slæbe noget, ikke. Mindske din last og du vil mindske din SUV gasregning.

Trin 5

Springe drive-through. Modsætning til populær tro, vil du spare penge, hvis du slukker for din SUV, selv for et par sekunder, i modsætning til at lade det køre. Så hvis du sidder fast i en jernbaneoverskæring, skal du slukke for strømmen til din SUV. Tomgang koster dig penge, fordi det er spild af gas. Og hvis du er splittet mellem rammer drive-thru eller går inde i en restaurant eller bank, gå indenfor. Du vil blive spare hundredvis i gas nogensinde år ved ikke at køre din SUV unødigt.