E2a

Lavere point og trafik krænkelser på dit kørekort

Undgå en suspenderet licens ved at sænke de punkter på dit kørekort

Enhver, der har et kørekort bør være opmærksom på kørekort pointsystem for hans tilstand. Points, der undertiden betegnes som anmærkninger, kan placeres på en licens til overtrædelser af færdselsloven til alt fra at blive stoppet for at flytte trafik krænkelser over farlige kørsel til svineri. Points kan også gives efter en bilulykke (til festen skyld, naturligvis). Og fordi en ophobning af punkter kan resultere i øgede forsikringspræmier eller endog suspension af kørekort, er det vigtigt at holde pointsaldo lav. Her er nogle tips om hvordan man kan reducere referat af point på et kørekort:

Lavere point og trafik krænkelser på dit kørekort. Gå til retten for at kæmpe en trafik krænkelse anklage.
Lavere point og trafik krænkelser på dit kørekort. Gå til retten for at kæmpe en trafik krænkelse anklage.
  1. Gå til retten for at kæmpe en trafik krænkelse anklage. Hvis du har været billet til en mindre overtrædelse af færdselsloven, som du tror, du ikke har begået, ikke bare indrømme og betale bøden. Gå til retten til at forsvare dig selv. Mange gange billettering politibetjent regner med du ikke at dukke op. Ved at gå til retten det viser, at du mener det, og du kan være i stand til at få den strafbare handling, den fine og de resulterende punkter slettet fra din rekord.
  2. Tag et trafiksikkerhed kursus. Mange stater har trafiksikkerheden eller defensiv kørsel kurser. Sommetider disse kurser er obligatoriske, hvis en chauffør viser vanemæssige skødesløse kørevaner. Derudover tilbyder nogle stater online defensiv kørsel kurser, som gør det meget nemt at gennemføre kurset krav. En vellykket afslutning af en godkendt Department of Motor Vehicles (DMV) køre sikkerhedskursus kan resultere i en reduktion af nogle af dine point. Når du gennemføre og bestå et godkendt trafiksikkerhed bør selvfølgelig DMV underrettes - og du kan anmode om en kopi af din kørsel record for at kontrollere status for dine point. Husk på, at mange stater kun vil tillade dig at tage en førers sikkerhedskursus for point reduktion gang hver 18 måneder.
  3. Over tid vil points forsvinde fra din rekord. Hvis du er omhyggelig med at køre sikkert og ikke tillader nogen flere point til at blive placeret på din rekord, vil de gamle punkter i sidste ende blive fjernet fra din rekord. I nogle stater, kan dette ske i så lidt som et år. Husk, at sikker kørsel er den eneste måde at sikre, at din rekord vil forblive clean.
  4. Endelig bør de regler og bestemmelser vedrørende kørekort points varierer meget fra stat til stat. Kontrollér med Institut for Motorkøretøjer til din tilstand for en komplet liste over overtrædelser og punkter, der kan påvirke din kørsel record og føre til øgede forsikringspræmier og en suspenderet licens.