E2a

Hvordan vælger snekæder

Kørsel i sneen kan være farligt til tider

Kørsel i sneen kan være farligt til tider. Instinct vil fortælle dig at køre forsigtigt og langsommere på sne dage, men det kan ikke være nok. Din bil har brug for snekæder til at give dig mere trækkraft og grebet om styringen under kørsel på en snedækket dag.

Der er mange snekæder på markedet i disse dage, men du kan ikke bare gå på en shoppingtur og forventer, at det, du har købt, vil være perfekt til din bils dæk. Der er mange ting at tænke på i valget snekæder og her er blot nogle af dem:

  1. Kontakt din instruktionsbogen. The Society of Automotive Engineers (SAE) har klassifikationer på biler, og dette vil diktere den slags snekæder, at du skal købe. For eksempel betyder klasse S, at der bør være mindst 1,46 inches fra tråden flade af dækket til dens hjul godt og 0,59 inches fra sidevæggen af dækkene til den nærmeste forhindring. Kend klassen af din bil og shop for de relevante kæder.
  2. Kend din bils nøjagtige dækstørrelse. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre din kæde valg. Men forstå, at der stadig er forskelle på op til 7% i dækstørrelser afhængigt af din dækproducent. Så når du køber snekæder, så spørg først, hvis de tillader afkast eller udskiftninger skal snekæder ikke passer.
  3. Sammenlign de typer af kæder, der findes, og se, hvad der er perfekt for dig. Snekæder er ikke bare almindelig kæde. Her er de tre typer af snekæder, som du kan støde på markedet:
    A. Winter trækkraft enheder. disse kæder vil give dig trækkraft og styreevne stærkt baseret på deres mønster. En fælles vind trækanordning mønster er "stige" og disse har eksisteret i årtier nu. For nylig andre mønstre som zigzagger, "Z" mønster, og "X" mønster er blevet udviklet. Kontakt din instruktionsbogen først og se, om disse nye mønstre vil arbejde for din bil.
    b. kabelkæde. Disse er de mest populære kæder på markedet i dag, fordi bilister finde dem nemme at installere og fjerne. Chauffører attesterer ligeledes, at det giver dem en blødere kørsel.
  4. Kend din statens love om dæk kæde brug. Nogle stater tillader ikke metal snekæder især dem med metal nitter.
  5. Køb snekæder til alle fire dæk. Giv din bil med de mest trækkraft under kørsel på en snedækket vej. Hvis du installerer snekæder kun på de trækkende hjul, vil du bare have betjeningsanordningen. Invester i alle fire snekæder og undgå ulykker.
Hvordan vælger snekæder. Kontakt din instruktionsbogen.
Hvordan vælger snekæder. Kontakt din instruktionsbogen.

Købe snekæder er vigtigt, hvis du bor i et sted, der har en snedækket eller iskold vinter. Bare overveje alle disse faktorer i at købe dine snekæder og du er på din vej til et sikrere ride på en snedækket dag.