E2a

Sådan fjerner motorolie fra beton indkørsel

Et af de typiske problemer

Et af de typiske problemer, som du vil støde på, når du har en bil i en konkret indkørsel er problemet af motordrevne olieudslip. Olielækager er ganske almindeligt udseende, og disse olielækager kan efterlade en stor plet på dit konkrete indkørsel, medmindre du rydde op i olieforureningen med det samme. Her er nogle skridt til at fjerne motorolien fra din indkørsel.

  • Hurtig fjernelse. Når du ser et olieudslip, skal din første reaktion altid være at fjerne så meget af det som du kan så snart som muligt. Husk, at jo længere tid du lader olieudslip bo på gulvet, desto vanskeligere vil det være for dig at fjerne olien pletten senere. Altid har nogle kattegrus i din garage eller indkørsel, fordi kattegrus er et af de mest effektive måder at fjerne oliepletter. Du skal blot tage nok kattegrus til at dække hele området dækket med olieudslippet. Lad kattegrus absorberer olien natten over, og derefter øse op kattegrus bagefter. Du kan også bruge olieabsorberende plader, som er specielt konstrueret til at absorbere olie.
  • Bag den opblødning midler. Når du har fjernet den egentlige olie i den konkrete indkørsel, er det næste skridt er at sørge for, at du placerer alle de kattegrus eller olie puder i den rigtige affaldscontainer. Husk, at olien ikke naturligt nedbrydes i modsætning til biologisk nedbrydelige materialer. Du bliver nødt til at sørge for, at du har sække kattegrus korrekt, og at du kan levere det til lossepladsen eller til det lokale affaldsbehandlingsanlæg.
  • Forbehandling af stedet. Nu, at størstedelen af olien er blevet fjernet, er det næste trin at tilsætte noget detergent på stedet, hvor olien blev spildt. Alle formål husholdningsrengøring vaskemiddel normalt fungerer bedst for oliepletter. Sørg for at du dækker oliespotmarkedet med nok vaskemiddel til at forsegle de sorte pletter på beton indkørsel. Hvis olien er særlig stædig, kan du nødt til at anvende en lille smule af blegemiddel til indkørslen. Påfør blegemiddel med en sprayflaske, for selv applikation.
  • Skrubning. Lad rengøringsmidlet sidde på pletten natten over. Bagefter tage en skurebørste og bruge det til at skrubbe pletten ud af betonen indkørsel. Hvis pletten var temmelig nye og nyere, skal du være i stand til at fjerne motorolie nemt. Hvis pletterne er meget stædig, dog kan du nødt til at genanvende nogle blegemiddel og lidt opvaskemiddel igen. Eller du kan også bruge kulbrinte afbødning midler, der er specielt designet til at absorbere og fjerne oliepletter.
  • Skyl. Efter skrubbe væk oliepletter, sørg for at du slange off lave og skyl farvede område. For meget genstridige pletter, kan du også bruge nogle varmt vand til at skylle pletten, som vil blødgøre oliepletter og gøre det lettere for dig at skrubbe væk.

Sådan fjerner motorolie fra beton indkørsel. Bag den opblødning midler.
Sådan fjerner motorolie fra beton indkørsel. Bag den opblødning midler.

Med disse trin, bør du være i stand til nemt at fjerne motor oliepletter fra din beton indkørsel eller garage.