E2a

Hvordan at sætte quilteblokke sammen

Realiseringen quilteblokke er så behageligt som det er at opfylde

Realiseringen quilteblokke så behageligt, som det er tilfredsstillende. Bare forestil dig at gøre alle disse stykker med din egen kreativitet. Når det er gjort, det eneste tilbage for dig at gøre, er at samle alle de mesterværker foran dig. Det er mere tilfredsstillende at vide, at de resterende trin i efterbehandling dynen er faktisk meget let. Det ville sikkert gøre dig endnu mere ophidset, da du kommer tættere på efterbehandling din quilt. Når du forsøger at sammensætte quilt stykker, har du to muligheder. Først kan du så stykkerne direkte. Som et andet alternativ kan du syr stykkerne sammen ved hjælp sashing strips mellem quilt stykker.

 • Gør et layout. Den bedste måde at være organiseret og ikke bliver forvirrede med dine quilt brikker er at lægge dem ud forsigtigt i den rækkefølge, du vil have dem til at blive sat sammen. Du kan lægge dem ud på gulvet, hvis du vil.
 • Sy. Når du har gjort det layout, kan du begynde at sy dynen stykker efter række. Det er bedst at starte med den nederste række, især længst til venstre stykke. Få stykke, der er direkte ved siden dette stykke. Flip og svæve det over det første stykke. Med dette, vil du se, at de dele, der skal tilsluttes er på den rigtige side. Sørg for, at kanterne er justeret før syning.
 • Press. Efter syning hele højre side af de to stykker, sørg for at du trykker på sømmen til denne side at gøre. Når det er gjort, kan du vende blokkene tilbage til deres oprindelige positioner.
 • Sy de efterfølgende rækker. Gentag syning procedure indtil alle stykker i rækken er syet sammen og presses. Du kan begynde at sy den efterfølgende rækken også begyndt med venstre mest quilt blok.
 • Sæt rækkerne sammen. Når alle dine quilteblokke er allerede syet sammen i rækker, så er det tid for dig at samle alle disse rækker. Start med de to rækker i bunden. Vend den øverste række, indtil de to forreste sider af dynen stykker står hinanden. Sæt benene på sømmene for at sikre positionerne af quilten stykker, mens du syr. Begynd at sy rækkerne sammen og derefter trykke på sømmen efter syning.
 • Tryk på dynen. Når alle rækker er syet, skal du trykke hele dynen for finpudsning. Hvis du vil have det gjort anderledes, kan du samle din quilt blokke ved hjælp sashing strimler.
 • Kend din bredde. Efter udlægningen ud af dine quilteblokke i deres rette ordrer, skal du identificere en bestemt bredde. Bemærk venligst, at du ville have til at tilføje godtgørelse. Hvis du vil have en 3-tommer vinduesramme, skal du skære 3,5 inches af vinger.
 • Skæres i vinger. Ved hjælp af en roterende kniv, kan du nu skære langs stoffet for at komme med dine vinger. Nogle af dem kan være for kort, så du kan have til at forbinde og sy to vinger til at komme op med længden er nødvendig for at dække dine quilt blokke.
 • Begynd at sy. Det ville være let for dig at begynde at sy vandret. Husk at du skal have nok vinger til at dække for hver kant af quilten stykker. Hver søjle og række skal have en vinduesramme mellem hver af dem. Også alle kanter skal have deres egne vinger til at tjene som en skitse eller grænse. Begynd at sy en vinge til den første blok venstre kant i dit valgte række. Det ville være bedre, hvis du starter med den øverste eller nederste. Sy bruge en godtgørelse på .25 inches i sømmen. Match de rigtige sider af begge stykker og derefter matche kanterne efter. Du kan ikke gå videre med syninger sømmen. Når det er gjort, kan du begynde at trykke på sømmen. Efter, syning skærf på den modsatte ende af din blok begynde. Brug samme fremgangsmåde, og tryk på. Gå videre til det næste stykke og sy den på den anden ende af rammen med deres retsider matchede sammen. Tryk. Fortsæt med at tilføje quilteblokke og sashing brikker på samme måde til at fuldføre denne række.
 • Gentag proceduren på den anden side. Sy et skærf på quilt brik på den modsatte side af blokken, som du lige har afsluttet. Gentag den samme procedure med dette stykke. Når det er gjort, begynder at sy den anden blok på den anden ende af vingen med de to retsider sat sammen. Sørg for, at du trykker på den efter. Bare holde om at gentage denne procedure ved hjælp af de andre vinger evig de resterende quilt blokke. Bare sy dem på samme måde, de første stykker blev gjort indtil du fuldføre rækken. Gentag med de andre rækker.
 • Sy de vandrette rækker sammen. Nu, i stedet for quilt blokke, har du stykker af quilt rækker. Lægge dem ud i deres rette rækkefølge. Måle længden af de sashing stykker er nødvendige for at samle de vandrette rækker, du har syet sammen. Placer en skærf i mellem to vandrette rækker med deres højre sider tilsammen. Match deres kanter og begynd at sy. Glem ikke at trykke på. Gentag proceduren, indtil din resterende sashing strips er blevet syet. Glem ikke at trykke på.
 • Tryk på dynen. Du endelig har lavet en fuld quilt. Har sidste hånd og presse.

Tillykke! Din quilt sker

Hvordan at sætte quilteblokke sammen. Sy de efterfølgende rækker.
Hvordan at sætte quilteblokke sammen. Sy de efterfølgende rækker.

Tillykke! Din dyne er færdig. På dette tidspunkt, har du sandsynligvis føler opfyldelsen af at gøre noget tilpasset hele selv. Nyd dit arbejde og sørg for, at du tager meget god pleje af det. Det er din egen mesterværk, trods alt.