E2a

Sådan skal du tage en god kørekort billede

"Please gøre dette billede bedre end min sidste ..." Har du nogensinde mumlede denne desperate bøn som du nærmer dig træt fotobaggrund på DMV? Du positionere dig selv mandat afstand fra manden bag kameraet - en mand, der måske endda udlede nogle kedelige fornøjelse i at fange den værste mulige billede af dig. Og hvorfor skulle han ikke? Han er sikkert træt af at høre folk mumle desperate bønner, når de ser ham! Så hvordan kan du slå odds og få en god kørekort billedet?

For at tage et stort kørekort billede:

  1. Klæd. Du behøver ikke at bringe din søndag bedste eller kjole som du kommer til den swankiest danseklub i byen, men iført en tank-top eller grungy, beskidt eller møl-redet beklædning vil ikke imponere nogen . Du måske kun får denne ene chance i adskillige år, medmindre du betaler ekstra, så du kan lige så godt vælge en lidt bedre end sædvanligt outfit. Dressing op lidt vil også påvirke dit humør og niveau af tillid, som du får dit billede taget.
  2. Tør dit ansigt med det samme på forhånd. En af de mest almindelige klager er, at flash af fotoet gør dit ansigt skinnende nok til blinde nogen. Du kan undgå (eller i det mindste reducere), der glans ved at tørre dit ansigt ud - selv den mindste mængde af sebum på dit ansigt negativt kan påvirke udfaldet af dit kørekort billede.
  3. Kontaktlinser løbet briller. Nogle af os (mig selv inkluderet), kan ikke bære tanken om at sætte noget på overfladen af vores øjne. Men andre nyder muligheden for at bære enten briller eller kontakter. Hvis du har denne mulighed, skal du vælge dine kontaktlinser til dit kørekort billede, briller tendens til at give dig, at "dæmon besiddelse" look takket være afspejling af flash.
  4. Du vil måske være i stand til at generobre den. Mange DMVs tillade dig at generobre dit kørekort billedet med det samme bagefter, hvis du er meget utilfreds med det første forsøg. Men nogle afdelinger kræver, at du betaler for den ekstra mulighed, og endnu andre DMVs vil ikke give dig mulighed for. Hvis din fotograf ikke tilbyder en generobre, det skader aldrig at bede om en.
  5. Prøv at gå under ikke-peak trafik tid Vær opmærksom på de tidspunkter af ugen, når din lokale DMV er mindre overfyldt,. Disse lulls er de bedste tidspunkter at besøge, hvis du ønsker at være "forkælet" lidt mere af fotografen. Du kan stå en bedre chance for at blive tilbudt en uncustomary generobre.
  6. Sænk dine forventninger. Kørekort billederne er notorisk forfærdeligt. Må ikke gå til DMV forventer at se bedre ud på film, end du nogensinde har kigget før, uanset overlegenhed på dit billede i forhold til andre kørekort billeder, vil det stadig mere ligner et krus-shot end en glamour shot .
  7. Bad er god? Er du sikker på du vil dit kørekort billedet for at se det godt? Mange vil hævde, at de bedste fotos er de mest hæslige dem. De fleste af dine venner og familie uden tvivl har frygtelige kørekort billeder, der har en elendig foto vil sikre, at du er en del af et bredt flertal af mennesker, der kan grine ad dem sammen. Fra et mere praktisk synspunkt, dog kan en dårlig kørekort foto kommer i handy, når du er trukket over for hastighedsovertrædelser - en højrøstet lidet flatterende foto er mere tilbøjelige til at få dig ud af kniben end en utroligt god en. Det hjælper til at køre en patetisk bil, også (tage mit ord for det).
Sådan skal du tage en god kørekort billede. Tør dit ansigt med det samme på forhånd.
Sådan skal du tage en god kørekort billede. Tør dit ansigt med det samme på forhånd.

Dit kørekort billede er ikke sandsynligt, at være den bedste billede af dit liv, men det behøver ikke at være din værste enten. Og hvis det er din værste, så er du i godt selskab!