E2a

Sådan ser du filmnegativer

En masse af professionelle fotografer foretrækker at bruge filmnegativer at producere høj kvalitet billeder, når de er udviklet. Nogle har også foretrækker at have deres billeder taget med et filmkamera snarere end en digital en, på grund af deres holdbarhed. Billeder udviklet ved anvendelse af negativ film lider ikke en reduktion af kvalitet, selv når de udsættes for.

Sådan ser du filmnegativer. Korrekt beholdning af filmen negative.
Sådan ser du filmnegativer. Korrekt beholdning af filmen negative.

Også, hvis du mister dit foto eller et uheld våd dit billede, kan du stadig igen kopiere dit foto med brug af din negative. Men hvad nu hvis du har gemt for mange negativer og du ønsker at gengive et foto, der blev taget i løbet af dit bryllup ceremoni år og år siden? Hvordan kan du se filmen negative og kender den korrekte negative film, du ønsker at formere sig? Her er hvordan du vil gøre det.

Korrekt beholdning af filmen negative: Som enhver anden genstand, skal du passe på og gemme din film negativ, så det ikke vil blive udsat for sollys og andre kemikalier. En film negativ er meget følsom og sart så ekstra pleje er nødvendig, når du holder den. Den korrekte måde at holde filmen negative er at forstå filmen negativ på kanterne. Undgå at berøre overfladen af negative. Det er bedre, hvis du er iført handsker, før du rører den negative film.

Berøring negativ film uden en handske vil efterlade et fingeraftryk på det negative og kan ødelægge det negative, hvilket gør det umuligt at udskrive fotoet. Også i at holde det negative, ikke forstå den negative for stramt, fordi du kan bøje og folde den film, som i høj grad vil ødelægge den. Filmnegativer er modtagelige for fnug og støv, og derfor holde det i en lukket opbevaring er meget vigtig.

Se filmnegativer. Vis filmnegativer.
Se filmnegativer. Vis filmnegativer.

Hvis du har en masse negativer og du ønsker at bevare og beskytte den fra fnug, kan du købe en løsning på et foto butik. Ved at købe den løsning, sætte en lille mængde løsning på ren hvid klud og forsigtigt duppe det på det negative. Sørg for at følge instruktionerne angivet på etiketten, så du ikke vil ødelægge den negative film.

Se filmnegativer

Vis filmnegativer. Nu, at du kender den korrekte afholdelse af filmnegativer du kan nu se det negative ved brug af en tændt lup. Hvis du ikke har en tændt forstørrelsesglas kan du gå til et mørkekammer, så du fuldt ud kan se billedet. Forsigtigt se billederne og vælge et billede, som du vil genudskrive.

Yngre generationer kan ikke være helt klar over betydningen af den negative film, som digitale kameraer er nu de facto standard i fotografering. Det digitale kamera kan have meget god billedkvalitet, når den er udviklet, men den kan ikke reproduceres, når tilgængeligt uheld udgår, eller hvis kameraet bryder ned. Så holde en film negativ er den bedste måde at bevare dit billede og vide den korrekte måde at holde foto er den bedste måde at se dit billede, som du vil genudskrive.