E2a

Sådan prep en bil for en ny maling job

Forberedelse af en bil for en ny frakke maling tager tid og en stor indsats for at sikre, at overfladen er grundigt glat. Faktisk ville et flertal af den tid det ville tage for dig at genfremstille bilen handle med dig forberede det til processen. Denne proces involverer en masse slibning og rengøring for at sikre den glatteste mulige overflade for malingen til at overholde. Listen over vejledningen nedenfor vil hjælpe dig ordentligt forberede bilen til en ny maling job.

  • Få alle de materialer, du har brug, før du starter. For at undgå unødvendige afbrydelser, mens du har travlt slibning bilens karosseri, få alle de materialer, du har brug, før du starter projektet. Dette omfatter at få scuff pads og sandpapir (i forskellige grader), primer (high-bygge type, sidste lag og guide frakke), respirator eller en ansigtsmaske, glasering forbindelser, fugemasse til primeren og rengøringsmidler, såsom fedt og voksfjerner. Hvis du har en historie af allergiske reaktioner at male, forlader maling job projekt til en anden person.
  • Vask bilens ydre. Få en magt vaskemaskine og vaske ned bilens eksteriør at slippe af med den løs skidt og snavs. Hvis du ikke har en effekt vasker, en regelmæssig spand og haveslange kombination bør være fint. En magt vaskemaskine gør tingene en smule lettere, da det tvinger genstridige snavs væk fra bilen. Mens skylning af bilen, tager de brændpunkter såsom rustpletter, buler eller områder, der har brug for påfyldning. Behandl disse brændpunkter først, før slibning ned bilen.
  • Sand ned bilens ydre. Når du er færdig behandler alle de bump på bilens overflade, slibes kroppen med den hårdeste klasse sand papir, du har. Lej en sandblæser hvis du ikke er alt for glad bruger knofedt i denne del af projektet. Start med de dele, der allerede har skåret maling til at gøre sandblæsning en smule nemmere. Efter en aflevering med den hårdeste klasse du har, skal du udskifte sandpapir med en finere kvalitet ark og re-sand hele kroppen til yderligere at eliminere mindre bump på overfladen. Denne proces kan nemt tage op halvdelen af din dag, så være parat til at tilbringe en masse tid i garagen.
  • Anvende maling primer. Der er flere lag af maling primer, som du bør anvende. Den første kaldes high build primer, som du bør sprøjte i mindst to lag på hele overfladen af bilen. Når bilen er helt dækket i primer, "blok sand" bilen for at fjerne eventuelle ru pletter, som du måske er gået glip løbet af de første to runder af slibning. Dække bil med et andet lag primer, kaldet guide frakke, som ofte er i en anden farve, således at det vil være let at spore, hvilke dele allerede er dækket. Få de rengøringsmidler, såsom fedt eller voksfjerner og tørre ned hele bilen overfladen med det før påføring af efterbehandling primer, hvilket ville være det vigtigste overflade at malingen skal overholde. Påfør mindst to lag primer tætningsmiddel, som vil forhindre malingen fra chipping off for tidligt.
  • Anvende bil maling. Vælg den farve af maling, du ønsker på bilen og lasten i malingen pistol ifølge pakke anvisninger.

Sådan prep en bil for en ny maling job. Få alle de materialer, du har brug, før du starter.
Sådan prep en bil for en ny maling job. Få alle de materialer, du har brug, før du starter.

Du er nu klar til at give bilen et frisk lag maling.