E2a

Sådan at teste termostaten i bilen for at se, om det fungerer normalt

En termostat er grundlæggende en anordning

En termostat er grundlæggende en anordning, der bruges til at regulere temperaturen i et system for at opretholde temperaturen på et vist niveau. Når det kommer til bilmotorer, en termostat holder kølevæske i motoren, indtil den når en vis temperatur. Efter opnåelse af den maksimale temperatur, åbner termostaten og lader vandet strømme gennem til radiatoren til afkøling. At have en brækket termostat kan det medføre overophedning eller utilstrækkelig opvarmning af motoren på din bil. Hvis du tror, at termostaten er årsag din bil til at overophede, så er det bedst at få det fjernet eller erstattet. Vide, hvordan at teste termostaten i bilen for at se, om det fungerer normalt, og hvis ikke, fastslå kilden til problemet.

Sådan at teste termostaten i bilen for at se, om det fungerer normalt. Fjern termostaten fra din bil.
Sådan at teste termostaten i bilen for at se, om det fungerer normalt. Fjern termostaten fra din bil.
  • Fjern termostaten fra din bil. Åbn hætten look til slangerne mellem køleren og motoren. Termostaten er typisk beliggende inde i en slange anbragt mellem motoren og køleren. Unbolt termostaten og helt tage det fra bilen ved hjælp af en topnøgle sæt. Kontrollere, om bedømt temperaturen af termostaten er angivet. Denne vil sædvanligvis være i nærheden af vands kogepunkt.
  • Varm termostaten i en gryde med vand. Forbered en gryde med vand, hvor du kan placere termostaten. Husk, at de fleste termostat-modeller er lavet til at fungere på lige under kogepunktet, da dette er normalt den temperatur, ved hvilken en motoren overophedes. Langsomt begynder at varme termostaten. Det centrale punkt her er at holde øje med termostaten, da vandet er varme.
  • Se termostaten Her er fangsten:. Før vandet begynder at koge, se hvis termostaten åbner eller ej. Hvis termostaten er hul åbner, betyder det fungerer korrekt. En mislykkedes eller brudt termostat, på den anden side, vil ikke åbne. Du vil vide, om det fungerer, når det åbnes, så som om at lade vandet strømme gennem ind i motoren og køleren.
  • Brug en lommelygte når det er nødvendigt. Hvis der ikke er tilstrækkeligt lys, kan du bruge en lommelygte til at kontrollere termostaten. Du vil bemærke, at åbningen bliver fyldigere, da varmen går op.
  • Udskift termostaten hvis det er nødvendigt. Hvis du har mistanke en mislykket termostat der forårsager din bils motor til at overophede, så kan du få det erstattet. Det kan være bedst for dig at få det erstattet med en ny, selv om bilen stadig vil køre ordentligt, selv uden en installeret termostat.
  • Lad termostaten cool hvis den kører. Hvis termostaten åbnet under din test, så er der ingen grund til at erstatte det. Lad enheden sidde i gryden for et stykke tid for at forsigtigt køle det ned, før du udskifter den ind i motoren.

Din bil vil køre normalt uden en termostat

Din bil vil køre normalt uden en termostat, så du nemt kan køre til auto dele butik eller garage at købe en ny. Men i løbet af vintermånederne, kan din motor tage lang tid at nå ordentlig driftstemperatur. Desuden vil din bils varmelegeme ikke fungerede korrekt, da motoren ikke kan levere nok varme til at opvarme det indre.