E2a

Sådan opsættes trafikkegler

Vide hvordan man opsætter trafik kegler kan være en meget nyttig færdighed. Disse kegler hjælpe direkte trafik eller give rigelig advarsler til vej farer, såsom fikserede mand huller, en stor bump på vejen og lignende. Korrekt placerede trafikkegler kan stave forskellen mellem en fredelig pendler og en grim trafikulykke. Hvis du har brug for at oprette disse kegler, du har brug for at læse gennem de påmindelser nedenstående om, hvordan og hvor de skal placeres. Det er ikke blot gøres ved at placere disse kegler på vejen - der er flere ting du skal overveje med hver bevægelse.

  • Imagining trafikstrømmen. Hvis du vil være brug keglerne til at omdirigere trafik fra et bestemt sted, så er du nødt til først at forestille sig, og hvis det er nødvendigt, skitsere den ideelle trafikstrøm du har i tankerne. Strategize om hvordan du kan omdirigere trafikken fra den obstruktion, som du ønsker skal undgås eller billede hvordan omdirigere bilerne og aflaste et tilstoppet område. Start kortlægning af kegler, når du har en sund plan på plads.
  • Kendskab til de forskellige kegle-typer. Dit næste skridt er at vide, hvilken type kegle skal bruges i din vej. De kortere kogler er normalt beregnet til at give varsel i en kortere afstand, da keglerne er mindre. Disse mindre kegler er normalt en fod og en halv i højden. Det ville være nyttigt til at dække små bump i vejen og andre mindre forhindringer, at en chauffør kan forberede hurtigt. Der er de større typer, der som regel en smule mere end 2 meter i højden. Disse kegler er placeret på større forhindringer såsom trafikulykker eller vej færdiggørelse program. De større kogler ses fra en længere afstand og dermed har advaret føreren i længere tid.
  • Spacing keglerne ordentligt. Den næste ting du skal gøre er at vide, hvor meget plads der skal tildeles pr kegle. Antages det, at du har rigelig forsyning af trafik kegler, bør du placere dem tæt nok, så bilerne ikke kan passere i mellem dem, som er deres primære formål. Det vil sende det rigtige budskab til chaufføren, at de skal køre rundt keglerne og absolut ikke igennem det.
  • Sætte op kegler i hastighed måder. Når du oprette trafikkegler for veje at køretøjer bevæger sig med en højere hastighed, såsom motorveje, så er du nødt til at placere keglerne så tidligt på vejen som muligt, med tæt afstand kegler indtil du er stand til at pege driverne til den rigtige vognbane. Med denne situation, skal du opsætte kegler så tidligt, at chaufførerne har masser af tid til at reagere og forberede.
  • Afprøvning af kegler. Hvis du har tid, kan du prøve at gå rundt keglerne, mens du bruger en større køretøj, såsom en SUV. Sørg for, at trafikken omdirigeres ikke er for stram, fordi de andre køretøjer ikke kan passe ind i det længere.

Sådan opsættes trafikkegler. Imagining trafikstrømmen.
Sådan opsættes trafikkegler. Imagining trafikstrømmen.

Sørg for at dine kegler er i god stand og kan stadig stå stabilt alene på vejen. Sørg for, at farven er stadig mærkbar, og at alle kegler er gemt korrekt.