E2a

Sådan oprettes en skuespiller demo - hjuls

En skuespiller demo-hjuls er en konsolidering af videoer

En skuespiller demo-hjuls er en konsolidering af videoer, der viser en skuespiller præstation i forskellige genrer og programmer. Det er temmelig meget som en portefølje. Det bogstaveligt fremvise dine evner og alsidighed i underholdnings-industrien. Det er også en repræsentation af dit arbejde. Dette er normalt gives til casting instruktører og producenter, så det er vigtigt, at du kun indeholde videoklip, der viser din bedste samlede præstation. Her er nogle gode tips, som du kan bruge, når du opretter din egen skuespillers demo-hjuls.

  1. Konsolidere alle dine videoer fra din handler jobs og projekter. Eksempel af disse er studerende film, uafhængige film, reklamer, tv-serier mv Få en kopi, hvis du ikke har en endnu.
  2. Hvis du har kamera erfaring i forskellige medier kategorier, er det tilrådeligt, at du adskille hver video baseret på deres program type. Du er nødt til at klassificere alle tv-reklamer fra tv-serier, uafhængige film fra dokumentarfilm, osv. Det er bedre, at du har en separat spole per kategori end en blanding af forvirrende videoer.
  3. Før du beslutter dig for at sætte det hele i en lang rulle, se og gennemgå hver enkelt video først. Husk, at en demo-hjuls er som en portefølje, det officielt repræsenterer dig og dine evner som skuespiller, så sørg for du kun sætte dine bedste klip. Du bør kontrollere ikke kun din præstation, men også billedet. Det er vigtigt, at belysning og kameravinkel komplimenter dig og den samlede scene. En bedste ydeevne i et dårligt oplyste omgivelser ofte fører til negativ feedback. Vær meget kritisk over dit arbejde og med de tekniske, det involverer.
  4. Det er tilrådeligt, at du spørger en udtalelse fra andre om deres tanker om dine valgte videoer. Deres bemærkninger vil kontrollere, om du har gode klip eller ej.
  5. Det er vigtigt, at du kun sætte dine mest aktuelle videoer. Alle støbning direktører vil gerne se, hvordan du ser ud i dag ikke et årti siden.
  6. Arranger hver klip i kontrasterende scener. For eksempel indsætte en komedie scene lige efter en drama scene. Dette vil understrege, hvor alsidig dine handler færdigheder er. Må ikke arrangere det i samme genre, og aldrig sætte dit bedste på kameraet ved slutningen af rullen. Instruktører og producenter er meget travle mennesker og ofte har de ikke har tid til at se dine klip fra start til slut.
  7. Fungerende demo-hjul er mest effektive, når de er kort og koncis. Sørg for, at dine hjul ikke vil overstige 3 minutter. De fleste støbning direktører kun se det første minut af eventuelle demoer, så det ville være formålsløst at skabe en lang rulle.
  8. Hyr en professionel, der ville konsolidere og redigere dine hjul. Vær specifik med, hvad du ønsker skal ske. Instruer editor til at vise dit navn og kontaktoplysninger ved begyndelsen og slutningen af videoen.

Når du gør din egen demo-hjuls

Sådan oprettes en skuespiller demo - hjuls. Hvis du har kamera erfaring i forskellige medier kategorier.
Sådan oprettes en skuespiller demo - hjuls. Hvis du har kamera erfaring i forskellige medier kategorier.

Når du gør din egen demo-hjuls, er det vigtigt, at du sætter dit sind og hjerte til det. Husk, at det personificerer dit skuespil talent og din fleksibilitet. Det er afgørende at skabe en nøjagtig gengivelse af dig og dine færdigheder. Dit hjul vil være din billet til succes.