E2a

Hvordan til at gøre det eddie leonard blød sko

Udførelse af blød sko i stepdanser portrætterer en meget anderledes form for appel. Med sin humor, delicateness, og humor, det er intet andet end en god syn at se på scenen. Men det er ofte en udfordring at gøre dette stepdans trin, især når der henvises til Eddie Leonard blød sko trin.

Denne bløde sko variation er opkaldt efter den mest berømte og selv den bedste vaudevillian performer i løbet af sin tid. Han var Eddie Leonard, en kendt person, der havde sin egen rejse selskab dengang. Nok af historie her, så læs videre og find ud af hvordan du kan gøre dette bløde sko variation dig selv:

 • Lær de grundlæggende trin i eddie leonard bløde sko. Der er mindst fem forskellige stepdans skridt, der vil blive anvendt til at udføre Eddie Leonard blød sko. Tjek disse trin og øve, hvordan du gør hver enkelt af dem med perfektion:
   • Kugle forandring. Dette refererer til to trin, der er udført på skiftende fødder. Du skal først træde med bolden på den ene fod, og derefter ændre det tilbage med den anden fod. På det sidste trin, skal ændringen overføre den fulde vægt til den sidste fod, der er trådt.
   • Shuffle kugle forandring. Dette er en kombination af to forskellige former for tryk dansetrin. Ene er shuffle og den anden er bolden forandring. Du ved allerede, hvordan man gør bolden ændring, så fokusere på at lære om shuffle. Dette er en enkel trin, der kombinerer en fremad og en bagud børste. Efter de to børster, skal bolden forandring skridt kommer i. Det er, hvordan du kan få en shuffle bold forandring skridt.
   • Spark. Dette gøres ved at stå på ét ben alene, mens den anden fod hæl er slående gulvet enten frem eller tilbage.
   • Hop. Gør dette ved at stå på ét ben, og derefter hoppe op til at lande på samme ben.
   • Trin. Dette er en simpel bevægelse, der kan gøres ved at placere bolden af nogen af dine fødder sammen med en vægtændring.

  Udfør en bold forandring skridt

  Hvordan til at gøre det eddie leonard blød sko. Lær de grundlæggende trin i eddie leonard bløde sko.
  Hvordan til at gøre det eddie leonard blød sko. Lær de grundlæggende trin i eddie leonard bløde sko.
 • Udfør en bold forandring skridt. Udfør en bold ændring i en sådan måde, at bolden refererer til din højre fod, mens ændringen henvises til din venstre fod. Vær opmærksom på, at bolden trin skal startes ganske lidt frem og endte med en ændring bag venstre fod.
 • Udfør en shuffle bold forandring skridt. Bolden Ændringen skal ske på samme måde som nævnt ovenfor. Den shuffle, på den anden side, skal udføres med højre fod.
 • Udfør en scuff skridt. På din højre fod, strejke din hæl på gulvet til at komme op med en scuff til højre.
 • Udføre et trin. Denne bløde sko variation kan afsluttes ved at gøre et skridt til højre.
 • Husk rækkefølgen af alle trin i dansen. Gnidningsløst skildre Eddie Leonard blød sko, notere rækkefølgen af hanen dansetrin. Variationen kan gentages så mange gange som du ønsker i en stepdans, så det er vigtigt, at du ved, hvordan man korrekt udføre alle stepdans trin.

Denne bløde sko variation har sine egne grunde, hvorfor det er varede indtil i dag, og indtil der er stepdans i scenen. Derfor, hvis du ønsker at være en stor og effektiv tap danser, skal du perfektionere gøre dette bløde sko træk.