E2a

Sådan læser noderne - lær dag

Læsning noder er en af de første skridt til at blive en musiker

Læsning noder er en af de første skridt til at blive musiker. Selv om en masse bands i dag er afhængige af akkorder og faner guitarer, vel vidende, hvordan man læser noder er stadig meget vigtig. Noder kan være en smule mere kompliceret end akkorder og tabs, men når du ved hvordan man bruger noder, vil du være i stand til at spille mere komplekse musikinstrumenter, der vil give dig mulighed for at udtrykke dig selv bedre gennem musik. Her er hvordan.

Sådan læser noderne - lær dag. Bestem dit instrument.
Sådan læser noderne - lær dag. Bestem dit instrument.
  • Bestem dit instrument. Først og fremmest, er du nødt til at sætte dig selv med den type musikinstrument, som du planlægger at bruge. Naturligvis en masse mennesker gå gennem forskellige musikinstrumenter. Der er endda nogle mennesker, hvordan ved hvordan man spiller violin, guitar, klaver, saxofon og fløjte. Ikke desto mindre vil du nødt til at starte med et enkelt instrument. Den type instrument, du vælger, vil bestemme sværhedsgraden på læring noder. For eksempel, hvis du vælger den saxofon kan oversætte noderne på den faktiske tasterne på instrumentet være en smule sværere, end hvis du bruger et klaver. Som hovedregel bør de fleste mennesker begynder at lære noder med klaver eller et tastatur.
  • Tilmelde dig. Fra da indtil nu, er en af de nemmeste måder at lære at læse noder ved indskrivning på musik klasser. Der er masser af ressourcer, der vil lære dig det grundlæggende i hvordan man kan læse noder, men det vil altid være anderledes, når du er tilmeldt i en klasse, fordi der i en klasse og med en instruktør, får du mulighed for at stille læreren om dele af den musik, ark, du ikke forstår. Når du kun stole på bøger eller online tekst referencer, men der er ingen til at spørge. Som et alternativ, kan du imidlertid også bruge video tutorials, som er normalt meget lettere at forstå end tekst instruktioner. Husk at bruge alle de gratis online-ressourcer, der er tilgængelige for dig.
  • Kend det grundlæggende i musik. Du bør også sætte dig selv med det grundlæggende i noderne. For eksempel, vil du finde personale på al noder. Personalet er en struktur, der består af fem linjer med fire rum i mellem. Linjerne og rum er hvor de musikalske noter og de musikalske symboler er placeret. Personalet faktisk refererer til tasterne i instrumentet. Noterne er de symboler, som du sted, der bruges til at henvise til den tid, som du vil spille ud hvert enkelt tast. Også kender de andre musikalske symboler, såsom skarpe, flade, et cetera.
  • Praksis. Endelig, så sørg for at øve dig. Det er ikke nok, at du ved, hvordan man læser noderne. Den bedste måde at lære på er, hvis du konsekvent og konstant øve med dit musikinstrument. Jo mere du gør dette, jo nemmere og mere naturligt det vil før dig til at læse noder.

Med disse trin, bør du være i stand til at erobre og beherske noder på blot et par dage. Med en lille smule tid, bør du være i stand til at spille dit instrument hjælp noder.