E2a

Hvordan til at overføre et mønster for maleri

Hvis du er redecorating dit barns soveværelse eller legerum

Hvis du er redecorating dit barns soveværelse eller legerum, en god idé er at male væggene med figurer fra hans eller hendes favorit bøger eller film. Du kan også dekorere møbler med de samme eller beslægtede billeder til at matche det overordnede tema i bogen. Og nej, du behøver ikke at hyre en maler til at gøre dette. Du kan gøre det selv. Alt du behøver er kalkerpapir og blød blyant, som du kan købe på en skole forsyninger 'eller en kunst leverandørens butik i nærheden af dig.

Hovedsagelig

Væsentlige, er, hvad du vil gøre at overføre et mønster for et maleri eller vægmaleri, på dit barns soveværelse eller legerum væg. Men før du begynder på at gøre dette, tænke længe og hårdt, og hvad dit barn gerne vil se på denne væg. Husk, at dit barn vil se på dette maleri dag ud og dag ind for ganske engang. Så giv din planlagte maleri mere end én overvejelse.

Hvordan til at overføre et mønster for maleri. Foretage overførslen papiret.
Hvordan til at overføre et mønster for maleri. Foretage overførslen papiret.

Når du har besluttet om temaet, skal du følge disse trin for at overføre et mønster for et maleri:

  1. Foretage overførslen papiret. For at gøre dette, tage et stykke kalkerpapir og gnid blødt bly blyant hele på siden af den. Sørg for, at størrelsen af den sporing større end det billede, du vil overføre. Vælg en ledende blyant med 4B, 5B eller 5B bly sortering.
  2. Opret mønsteret. Placer en kalkerpapir over billedet, du ønsker at overføre og bruge den bløde blyant til at gøre en skitse af det. Vær tålmodig, hvis du ikke får en god skitse efter dit første forsøg. Simpelthen lå over en anden kalkerpapir til den, du gjorde, og gør sporing igen. Du kan gøre dette, indtil du får det mønster, du ønsker. Som du vil se, kan dette være en meget tidskrævende opgave, især hvis det billede, du valgte har en masse detaljer om det. Så sørg for at vælge billeder, der ikke har en masse billeder til dit første forsøg.
  3. Overføre billedet. Placer det mønster, du har foretaget på den overflade, du ønsker det overført til, i dette tilfælde væggen. Fastgør det på plads ved hjælp af et bånd. Kør derefter i overførsel papir, du gjorde mellem mønster og væggen. Sørg for, at den side, hvor du gnides lede hele vender nedad, hvilket betyder at den vender den overflade, du ønsker at overføre til.

Dernæst spore over mønster i kalkerpapir vha. blødt bly blyant. Dette vil efterlade en lys indtryk på væggen. For at kontrollere, fjernes begge kalkerpapir. Du vil se aftrykket og du kan blyant over omridset igen i tilfælde af det er for lys for dig. Du kan enten bruge en blyant eller en tynd markør denne gang.

Voila! Du har nu overført dit mønster på væggen

Hvis du er redecorating dit barns soveværelse eller legerum. Voila! Du har nu overført dit mønster på væggen.
Hvis du er redecorating dit barns soveværelse eller legerum. Voila! Du har nu overført dit mønster på væggen.

Voila! Du har nu overført dit mønster på væggen. Du er nu klar til at male over dette mønster. Du kan også følge den samme procedure, hvis du vil overføre et mønster på møbler, som du ønskede at dekorere. Andre cool maleteknikker bliver undervist i online kunst klasser.