E2a

Sådan kontrolleres status for et kørekort

At have en gyldig kørekort er vigtigt at være i stand til at køre rundt i byen. Hvis du får en trafik billet, og du er fanget uden gyldig licens, kan du komme ind flere problemer. Også nogle arbejdsgivere kræver, at du har et gyldigt kørekort.

Hvis du ikke er sikker på, om status på dit kørekort, der er ting du kan gøre for at tjekke det ud. Her er nogle måder at bestemme tilstanden af dit kørekort.

Sådan kontrolleres status for et kørekort. Har din kørsel rekord tjekket.
Sådan kontrolleres status for et kørekort. Har din kørsel rekord tjekket.
  • Kig på licensen. Kig på din plastickort og tjek på udløbsdatoen for din licens. Når du har en fødselsdag kommer op, er det en god ide at tjekke det en måned eller et par uger før, så du kan lave forberedelser hvis du har brug for at forny den. Lad ikke din licens udløber, da dette vil påvirke din kørsel rekord. For at blive betragtet som en god chauffør, du må løbende licens til en periode med ingen bortfalder, suspensioner eller tilbagekaldelser på dit kørekort. Dette vil i sidste ende påvirke de præmier, du betaler for din Bilforsikring. Dog vil bare kigge på din licens ikke fortælle dig, hvis det er inddraget eller tilbagekaldt.
  • Gå til DMV. Hvis du har tid, kan du fysisk gå til DMV for at kontrollere kørekort status. Det gode ved at gå til en faktisk DMV kontor er, at du kan tale med nogen, stille spørgsmål og finde ud af detaljer om din kørsel rekord. For eksempel, hvis du finder ud af, at din licens blev suspenderet kan du finde ud af hvorfor. I nogle tilfælde kan det være på grund af manglende betaling af børnebidrag, eller det kan være på grund af alt for mange ulykker eller point mod din rekord. Den dårlige nyhed om at komme til DMV kontor er, at du bliver nødt til at beskæftige sig med de lange linjer.
  • Har din kørsel rekord tjekket. Ring til din Bilforsikring agent og finde ud af hvad dit kørekort status er. Bilforsikring luftfartsselskaber kan køre en DMV rapport. Efter alt, er din præmie baseret på din kørsel rekord. Du kan også finde ud af, om det har været to eller tre år, at en dårlig mærke eller mod din kørsel rekord er blevet fjernet. Besøg din agent på kontoret og se om de kan finde din kørsel historie på filen. Et aktuelt kan man også køre, men du er nødt til at tjekke først.
  • Gå til DMV hjemmeside din tilstand. Den nemmeste og hurtigste måde at finde ud af status for din licens, er at gå online. Vælg den stat du bor i, og gå til DMV hjemmeside. Vær forberedt på at skrive dit navn, som det vises på kørekort, samt give kørekort. Hvis du har flyttet fra en anden stat, så er du nødt til at kontrollere fra den stat, der har udstedt dit kørekort.

Det er vigtigt at finde ud af og tjek på dit kørekort, især hvis du har været involveret i et motorkøretøj ulykke eller du har ubetalte bevægelige overtrædelse billetter. I mange tilfælde kan den person ikke engang være klar over en suspension eller kan have glemt en forudgående billet.