E2a

Sådan konsolidere billån

Bil lån er en del af at leve i den moderne verden

Bil lån er en del af at leve i den moderne verden. Det er en måde for gennemsnittet (selv velhavende) familier at råd biler. Der er masser af forskellige billån i eksistens. De kan være enkel eller kompliceret. De kan omfatte en bred vifte af emner eller tilbyde en simpel køb og betaling ordningen. Men uanset hvad det er lavet af, en bil lån indebærer et element (bil), værdi (prisen på bilen), form for betaling (hvordan det vil blive betalt), betalingsplan (varighed af lån) og retningslinjer (regler for betaling).

I en husholdning

I en husholdning, er det muligt, at et eller flere medlemmer af familien har en bil. Og som regel alle biler blev taget fra et lån, og kunne endda være aktuelt på lånet. Disse er nogle skridt, der skal træffes i tilfælde af en ejer eller ejere har til hensigt at konsolidere deres bil lån.

  1. Forbered dine erklæringer og juridiske dokumenter. Det er tilrådeligt, at alle papirer lånet / s, bil / s og bankudskrifter være på hånden. De bør ordnet efter dato og grupperet relateret til hinanden. Blandt dokumenter, der skal anvendes, er nyregistrerede og tilladelser, kreditor kontrakter og lån, bankens årsregnskab og personlige identifikationspapirer.
  2. Gennemgå dine lånedokumenter. Sørg for, at du kender dine juridiske og finansielle forpligtelser. Forstå din nuværende stilling med hensyn til kredit-og balance, og til nuværende og fremtidige økonomiske situation. Forbered de ting, du ønsker i den nye låneaftale og sørg for du er klar til at forpligte sig til det.
  3. Afregner og forskellige lån. Hvis krediteres forskellige banker eller kreditorer sørge for, at alle konti er organiseret. Arranger alle bevis for betalinger eller ordentlige dokumenter, således at den nye kreditor straks kan gennemgå din konto.
  4. Tal med den aktuelle kreditor. Formelt indsende anmodninger om at ændre låneordninger. Banken normalt kunne give nye låneordninger. Nye låneordninger, afhængigt af den gamle, kunne have en længere betalingsplan og større interesse eller kortere varighed og mindre rente.
  5. Hvis der ingen nye lån er aftalt med den gamle bank, er det tid til at mødes med nye kreditorer. De fleste banker eller kreditorer har lån planer, der kunne tage en anden Bankens udlån og tilbyde en ny. Sørg for, at dine grunde til konsolidering billån er opfyldt. Hvis det er muligt, er det en god idé at mødes med mere end én kreditor og at lede efter flere muligheder.
  6. Husk altid vilkårene for det nye lån. Betal den rigtige mængde på det rigtige tidspunkt. Det hjælper ikke at svigte i at betale for det nye lån.
  7. Sørg for at din nye ansøgning om lån sker efter planen og er fordelagtig for dig. Du må ikke tage det første tilbud, der gives, hvis det ikke er hvad du ønsker eller har brug for.

Konsolidering billån er ikke let

Sådan konsolidere billån. Forbered dine erklæringer og juridiske dokumenter.
Sådan konsolidere billån. Forbered dine erklæringer og juridiske dokumenter.

Konsolidering billån er ikke let. Det er ikke gjort eller godkendes hurtigt. Det har sine fordele og ulemper. Det vigtigste er at sørge for, at det løser den nuværende situation og er brugbar i fremtiden.