E2a

Sådan køber Florida Bilforsikring

I staten Florida, er alle chauffører skal bære ansvarsforsikring, når du kører. Her er nogle nyttige tips til at hjælpe dig, når det drejer sig tid til at købe Bilforsikring i Florida .

Trin 1

Få et par citater. Købe Bilforsikring tager lidt tid, men shopping rundt for citater kan spare dig for en masse penge hvert år. Når du skal købe Bilforsikring i Florida, gør dig selv en tjeneste og få et par citater, før man slår sig på én politik. Ring rundt til forskellige auto forsikringsselskaber i staten. Din familie og venner kan sandsynligvis anbefale deres favoritter til dig, men du kan også tjekke disse online Bilforsikring sites, når de søger citater:

I Florida,. En typisk Bilforsikring politik koster omkring 825€ om året

Trin 2

Kig efter en politik, der opfylder mindstekravene statslige krav. Staten Florida har et par love, når det kommer til auto forsikring. Som en chauffør, skal din Bilforsikring politik opfylder mindstekrav ansvar dækningsgraden. Du skal bruge mindst 7470€ enkelt skade dækning, 14.930€ total skade dækning, og 750€ tingskade dækning.

Sådan køber florida bilforsikring. Bilforsikring i florida.
Sådan køber florida bilforsikring. Bilforsikring i florida.

Derudover vil du have minimum dækning for DUIs (kørsel under påvirkning), at have din licens tilbagekaldes eller suspenderes, at-fejl ulykker, og miste dit kørekort for alt for mange overtrædelser af færdselsloven.

Selv hvis du havde tidligere forsikring i en anden stat, Florida loven kræver, at alle beboere købe Bilforsikring fra en registreret Florida forsikringsagent.

Du behøver ikke at have uforsikret eller underforsikret bilister dækning i Florida, ifølge statens lovgivning. Men loven kræver, at dit forsikringsselskab i det mindste tilbyde det til dig, og med god grund. En sådan dækning vil dække dig økonomisk i tilfælde af en at-fejl ulykke, der overstiger dine politik dækning, som kan spare dig for en formue, hvis du forårsager en ulykke i Florida.

Trin 3

Ikke alle behøver at blive optaget på din politik. I Florida, er det ikke nødvendigt at opregne alle de drivere på en husstand på en forsikringspolice (selvom dit forsikringsselskab fortsat kan kræve, at du gør det). Bare husk på, at hvis et medlem af en husstand ikke er specifikt er opført på en forsikringspolice og er involveret i en ulykke, kan dit forsikringsselskab lovligt nægte ethvert krav fremsat af denne driver.

Trin 4

Kig efter en politik, der opfylder mindstekravene statslige krav. Ikke alle behøver at blive optaget på din politik.
Kig efter en politik, der opfylder mindstekravene statslige krav. Ikke alle behøver at blive optaget på din politik.

Glem ikke de nærmere detaljer. Før du kan købe Bilforsikring i Florida, bør du indse nogle få aspekter af ansøgningsprocessen. Først og fremmest er alle auto forsikringsselskaber i Florida lovligt lov til at bruge dit personlige kredit historie at afgøre, om du er berettiget til forsikring. De virkelig ønsker blot at vide, at du vil være i stand til at betale dine månedlige præmier til tiden. En god kredit score vil øge dine chancer for at blive i stand til at købe Bilforsikring i Florida.

Også, Florida er en no-fejl tilstand. Det betyder, at borgerne i Florida ikke behøver at bære personskade beskyttelse (PIP), comp og kollision forsikring, eller uforsikrede bilist forsikring. Bare vær sikker på at du kender konsekvenserne af ikke at have en sådan dækning i tilfælde af en ulykke. Nogle gange er det bedre at have mere dækning, så du vil ikke stå tilbage med en heftig forsikring regningen efter en auto vrag i Florida.