E2a

Hvordan man kan sammenligne Bilforsikring satser

Forsikring kan være forvirrende

Forsikring kan være forvirrende. Når du køber bil forsikring, kan du få citater, der varierer med flere hundrede dollars. Så hvad har du brug for at gennemgå i hvert citat for at sikre, du sammenligner æbler med æbler, snarere end æbler til appelsiner?

 1. Dækninger, der tilbydes. Der er en række af dækninger tilgængelige på de fleste biler forsikringspolicer. De omfatter:
 • Omfattende Dækning - Omfattende dækning beskytter dig i tilfælde af et tab på din forsikrede køretøj ikke er forårsaget af kollision. De mest almindelige tab omfatter oversvømmelser og vejr skader, hærværk og tyveri. De fleste politikker er også skrevet til også at omfatte dyr kollision som en omfattende dækning.
 • Collision Dækning - Collision dækning giver dækning til dit køretøj i tilfælde af et tab som følge af kollision med et andet objekt, herunder men ikke begrænset til et andet køretøj eller stationær genstand. Mest almindelige er en auto ulykke med flere biler, men det omfatter også tab, hvor du kan løbe ind i en bygning, lys pæl eller et træ.
 • Udlejning Refusion - Rental refusion er skrevet ind i din politik til at give dækning for den lejeprisen du pådrage som et resultat af en dækket kollision eller omfattende tab. Typisk er denne dækning gælder, mens din bil bliver repareret efter et uheld.
 • Medicinsk Betaling / PIP Dækning - Medial betaling dækning varierer meget fra stat, men er typisk til rådighed i tilfælde af en skade til dig eller passagerer i bilen, mens de var involveret i en overdækket ulykke.
 • Uforsikrede bilist dækning - uforsikrede bilist også varierer fra stat, men er designet af give dig dækning for skader på dit køretøj forvoldt af et uforsikret chauffør.
 • Underforsikret bilist dækning - underforsikret bilist dækning ligner uforsikret bilist køretøj, at det varierer fra stat. Hvor den adskiller sig er, at med underforsikret bilist dækning, den ansvarlige chauffør har forsikring, men har begrænsninger, der er lavere end dem, du bærer på din underforsikret bilist dækning.
 • Legemsbeskadigelse Ansvar Dækning - legemsbeskadigelse ansvar dækning beskytter dig, hvis du er ansvarlig for et tab, og der er en skade til en tredjepart som følge af ulykken.
 • Property Damage Ansvar Dækning - Svarer til legemsbeskadigelse ansvar dækning, vil Property Damage Ansvar Dækning beskytte dig, hvis du er ansvarlig for en ulykke, hvor en tredjepart lider skade på ejendom.
 • Selvrisikoen. En fradragsberettiget er det beløb, som du vil skylde i tilfælde af tab. Typiske bilforsikringer selvrisikoen spænder fra 75€ til 750€, afhængig af dækningen. Jo lavere den fradragsberettigede, vil den højere din præmie være. Mens en høj fradragsberettigede kan spare dig penge på årsbasis, vil du nødt til at afveje det beløb, du kommer til at være ude af lommen i tilfælde af et tab med premium besparelser.
 • Grænser. De fleste bil politikker vil ikke have skrevet grænser for omfattende eller Collision dækning. Disse dækningsområder vil være til rådighed op til værdien af din bil. Dog vil grænser komme i spil, hvis du har leje tilskud dækning, uforsikret bilist, underforsikret bilist dækning og din ejendom skade / legemsbeskadigelse ansvar dækningsområder. Sørg for, at du sammenligner politik med en lignende begrænsninger, når man ser på den kurs, du bliver tilbudt. Højere grænser for dækning vil resultere i højere præmier, men i forbindelse med forsikring er at beskytte dig i tilfælde af en ulykke. Du kan holdes juridisk ansvarlig for skader, uanset dine grænser, så sørg for at du har tilstrækkelige grænser til at dække dine potentielle eksponering.
 • Hvordan man kan sammenligne bilforsikring satser. Dækninger, der tilbydes.
  Hvordan man kan sammenligne bilforsikring satser. Dækninger, der tilbydes.


  Ved at evaluere de tre kategorier, der er anført ovenfor, kan du virkelig sammenligne en Bilforsikring citerer til en anden. Sørg for at du altid vurdere alle dine muligheder og vælge, hvad der er bedst kommer til at beskytte dig og dine aktiver i tilfælde af tab.