E2a

Sådan køber utah Bilforsikring

Hvis du er en bilejer i staten Utah, så er du allerede klar over, at du har brug for auto forsikringsdækning for lovligt køre din bil. Må ikke acceptere nogen politik eller præmie, indtil du har læst denne guide til hvordan du købe Utah Bilforsikring først.

Trin 1

Sådan køber utah bilforsikring. Sørg for at du får en god pris for bilforsikring.
Sådan køber utah bilforsikring. Sørg for at du får en god pris for bilforsikring.

Sørg for at du får en god pris for Bilforsikring. Når du skal købe Bilforsikring, er det vigtigt at se sig om efter den bedste pris på dækningen. Dette skyldes, at de præmier, der tilbydes til dig af forskellige forsikringsselskaber i staten Utah vil variere meget. Ring rundt for at få et par citater, før du beslutter dig på en hvilken som helst politik eller præmie. Denne måde, vil du vide, at du får den bedst mulige dækning for dine penge. Hvis du har en favorit forsikringsselskab, skal du kontakte dem først for et uforpligtende tilbud på auto forsikring. Men også overveje at tale med de nationale auto forsikringsselskaber som Allstate og State Farm. De tilbyder også auto forsikringsdækning til bilister i Utah.

I gennemsnit vil en Utah driver betale omkring 525€ om året til auto forsikringsdækning.

Trin 2

Forstå minimumskrav statslige krav om dækning. I Utah er alle chauffør forpligtet til at foretage mindstebeløb for dækning af erstatningsansvar. For at opfylde, skal du have mindst 18.660€ for personlig legemsbeskadigelse eller død, 48.510€ for total personskade eller død, og 11.200€ for tingskade dækning. Samt, du har brug for et minimum af 2240€ for personskade beskyttelse (PIP).

Forstå minimumskrav statslige krav om dækning. Undtagelser er tilladt.
Forstå minimumskrav statslige krav om dækning. Undtagelser er tilladt.

Som chauffør i Utah, bør du også vide, at Utah er følger en uden skyld forsikringssystem. Det betyder, at uanset hvem der er skyld i ulykken efter en ulykke, hver forsikringsselskab dækker sin egen driver. Alligevel foreslås det, at du bærer dækning, der overstiger de minimumskrav statens ansvar krav. Hvis du er i en alvorlig ulykke, kan en auto forsikringspolice med kun minimal ansvar dækning ikke fuldt ud dækker alle dine regninger (medicinsk, auto reparation, løntab, og så videre). Det er bedre at have for meget dækning end at have for lidt og blive stukket med en kæmpe regning efter et vrag.

Trin 3

Undtagelser er tilladt. I Utah er det helt lovligt at udelukke kørere fra din Bilforsikring politik, selv om disse drivere er høj risiko. Selvfølgelig vil navnene på de udelukkede familiemedlemmer specifikt nævnt i afsnittet Undtagelser på din forsikring, der også hedder alle grundene dit forsikringsselskab vil ikke blive holdt ansvarlig for sådanne førere. Når man tænker på muligheden for at skulle betale for en ulykke af en udelukkede driver ud af din egen lomme, vil du hurtigt indse, at det er bare smartere at forsikre alle i din husstand.

Trin 4

Forstå, hvordan processen fungerer. Når du ansøge om auto forsikringsdækning i staten Utah, vil hver forsikringsselskab tage et par ting i betragtning, før de kom tilbage med et citat for dig. De vil se på din personlige kredit historie (delvis) at se, om du vil være nogen form for forsikring risiko. Men de skal også overveje din alder, køn, placering, køretøj, kørevaner og kørsel historie. Med alle disse oplysninger, vil auto forsikringsselskaber i Utah give dig et tilbud på dækning på dit køretøj.