E2a

Rapportering auto forsikringskrav: bilforsikring påstand

Lær processen at indsende en bilforsikringer krav om sammenstød eller omfattende dækning

Der er to almindelige typer af bil forsikringskrav, der kan indberettes for skader på køretøjet, du ejer.

 1. Collision Claim - En kollision påstand er for skader forårsaget af en kollision i et køretøj, at du forsikrer. Kollisionen kan have været med nogen genstand og ikke er begrænset til flere bilulykker. Med andre ord omfatter disse påstande solo bilulykker, hvor føreren kan have ramt en bygning, lys stilling eller nogen anden genstand.
 2. Omfattende Claim - En omfattende krav er for eventuelle skader på dit køretøj ikke er forårsaget af en kollision. Ofte er omfattende krav lavet til tyveri eller hærværk skader. Andre omfattende krav omfatter brandskade og oversvømmelse. Skader som følge af sammenstød med et dyr er normalt også falder ind under denne kategori.
Rapportering auto forsikringskrav: bilforsikring påstand. Collision claim - en kollision påstand er for skader forårsaget af en kollision i et køretøj.
Rapportering auto forsikringskrav: bilforsikring påstand. Collision claim - en kollision påstand er for skader forårsaget af en kollision i et køretøj.


Hvis du lider skade på dit køretøj, skal du kontakte din bilforsikring bærer for at starte processen. Her er hvordan at rapportere et Bilforsikring påstand med de fleste forsikringsselskaber:

 1. Kontakt din agent - Størstedelen af bilforsikringer rederier sælger politikker gennem agenter. Midlet er en ejer eller ansat i en mursten-og-mørtel virksomhed, der udbeder kunder for et forsikringsselskab. De fungerer som din første kontaktpunkt for fremlæggelse af kravet. De vil bede dig om de faktiske omstændigheder i tab og detaljer på dine skader, på hvilket tidspunkt de vil forelægge en formular på dine vegne til forsikring luftfartsselskab til yderligere gennemgang.
 2. Kontakt Insurance Company via telefon - Hvis det ønskes, kan du springe kontakte din agent, og du kan ringe til forsikringsselskabet direkte. De fleste luftfartsselskaber placerer deres telefonnumre på dine regninger, bevis for sygesikringskort og hjemmesider, så du nemt kan kontakte dem i tilfælde af et tab eller skade på dit køretøj.
 3. Indsend et krav via web - Som teknologi fortsætter med at forbedre, flere flyselskaber er begyndt at tilskynde kunder til at indsende elektroniske fordringer. Naviger til din udbyders hjemmeside (for eksempel Statefarm eller Farmersinsurance eller Nationwideinsurance ) og klik på "Rapporter et krav" link. Du vil blive bedt om at indsende oplysninger om den politik, fakta tab og skader.

Når du rapporterer en kollision påstand, skal du sørge for at have så mange af følgende oplysninger ved hånden som muligt.

 1. Dato, tid og sted for ulykken.
 2. Den aktuelle placering af dit køretøj, og om det kan drives.
 3. Oplysninger om den anden chauffør, herunder navn, adresse, telefonnummer og kørekort nummer.
 4. Nærmere oplysninger om de øvrige involverede køretøjer, herunder mærke og model, nummerplade og VIN.
 5. Auto forsikringskrav oplysninger fra de andre involverede parter, herunder bæreren og politiske numre.
 6. Kontakt information for eventuelle vidner og de retshåndhævende myndigheder, der ankom på scenen.
Lær processen at indsende en bilforsikringer krav om sammenstød eller omfattende dækning. Kontakt din agent - størstedelen af bilforsikringer rederier sælger politikker gennem agenter.
Lær processen at indsende en bilforsikringer krav om sammenstød eller omfattende dækning. Kontakt din agent - størstedelen af bilforsikringer rederier sælger politikker gennem agenter.

Hvis du har lidt et omfattende tab, vil de oplysninger, du har brug for at være lidt anderledes.

 1. Nærmere oplysninger om tab, herunder dato, tid og sted.
 2. Den aktuelle placering af dit køretøj, og om det kan drives.
 3. I tilfælde af tyveri tab, vil du nødt til at give kilometertal af bilen samt de muligheder og funktioner, at din bil havde. Dette vil hjælpe i værdiansættelsen af dit køretøj.
 4. Kontakt oplysninger om tilbageholdelsesretten indehaveren (bank eller sparekasse institution), der har finansieret køretøjet.
 5. Kontakt information for eventuelle vidner og de retshåndhævende myndigheder, der har oplysninger om tab.

Kort tid efter indsendelsen af en fordring, vil du blive kontaktet af en krav associeret der vil lede dig gennem processen. Vær ikke bange for at stille de associerede eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende kravet, dine rettigheder og deres ansvar, lokale love og andre bekymringer eller spørgsmål.