E2a

Sådan køber bil GAP dækning

Det har været en stor uge for dig

Det har været en stor uge for dig. I en uge, har du kørt rundt i den nyeste (i det mindste, at din viden) bil på blokken. Du er misundt af alle! Føreren af bilen ved siden af dig på gaden, parkering ledsager da han checker-in dit køretøj dælen, er endda din chef imponeret over din skinnende nye sæt hjul. Det er dejligt at være i toppen af fødekæden, selvom du ved, at efter et stykke tid, vil den nye bil lugt blegne. Men ligesom du slår til din gade, livet kaster dig en curveball. SMASH! En SUV har netop pløjet ind i dig. Ingen har fået ondt mirakuløst, men du føler som om nogen har faktisk forkrøblet dig efter du undersøge skaderne på din bil. Det er frygteligt! Og det var helt nye! Den værste del er du er på farlig tidspunkt med dit lån, hvor du skylder mere end bilen er nu værd. Hvad gør man så? Du har brug for auto GAP dækning. Her er, hvordan man købe det:

Sådan køber bil GAP dækning. Hvad auto GAP dækning er.
Sådan køber bil GAP dækning. Hvad auto GAP dækning er.
  • Hvad auto GAP dækning er. Først og fremmest GAP står for Garanteret Auto Protection. GAP dækning er faktisk en lidet kendt type forsikring, som viser sig at være uvurderlig især for nye bilejere. Det hjælper med at beskytte dig mod, hvad de kalder "negativ" eller "upside-down" egenkapitalen. Se, når en bil nyligt købt, det øjeblik, det bliver kørt ud af partiet, værdien går ned til et punkt, hvor det beløb, der endnu ubetalt på billån er faktisk mere end værdien af selve bilen. Hvis bilen blev alt, ville ejeren af bilen stadig nødt til at betale et vist beløb, selv om hans forsikring dækker de samlede omkostninger af den havarerede bil, da værdierne ikke er de samme. Ved at købe GAP dækning, beskytte dig mod denne potentielt unfair smuthul og er garanteret retten til at købe en ny bil uden at skulle betale ekstra.
  • Købe auto GAP-dækning. I de fleste tilfælde kan du let få GAP dækning, når du køber bilen. Det er blevet almindelig praksis at tilbyde eller inkludere det med bil salg og er faktisk relativt billig. De fleste bilejere sikkert allerede har det.
  • Hvor får hul. Selv hvis du ikke har GAP forsikring allerede, kan du nemt købe det fra online forsikringsselskaber eller spørg din nuværende Bilforsikring udbyder om deres GAP dækning. Sådanne udbydere omfatter Carinsurancerates.com , Bb & T online , Auto beskyttelse og Advantage auto citater . Som nævnt ovenfor, nogle forhandlere som Acura , også give det højre væk. Der er mange steder, du kan købe fra, så det er meget nemt at købe hul forsikring. Og, på samme tid, er det forholdsvist billigt.

Du har aldrig ønsker at lade en uforudset og dårligt timet ulykke ødelægge din dag bare på grund af nogle underlige uligevægt på markedet. Investering i auto GAP dækning er en god idé, og spiller det sikkert. Tjek på din egen eller spørge, hvordan du kan købe en plan i dag.