E2a

Hvordan man laver en ballon bue - materialer og samlingsmetoder

En guide til den populære ballon dekoration

Balloon buer er en smuk tilføjelse til enhver part indretning. Du kan bruge en som et bryllup bue, for brude brusere, eller enhver anden form for fest. De er forholdsvis enkelt at lave, men ser ud som de tog aldre. Ballon dekorationer er en meget overkommelig måde at tilføje stil til dit specielle begivenhed.

Denne artikel vil dække det grundlæggende i at skabe en ballon bue. Hvis du vil have noget mere indviklet, jeg stærkt anbefale, at du afhente et eksemplar af Balloon indretning hemmeligheder, det har projekter, der spænder fra simple ballon buketter til detaljerede buer og endda gazebo stil dekorationer.

Hvordan man laver en ballon bue - materialer og samlingsmetoder. Vil du hellere bruge luftfyldte eller helium balloner?
Hvordan man laver en ballon bue - materialer og samlingsmetoder. Vil du hellere bruge luftfyldte eller helium balloner?

Før du opretter din ballon bue, du har et par ting at beslutte:

 • Vil du hellere bruge luftfyldte eller helium balloner? Helium ballon buer vil kræve mindre støtte i rammen, men vil kun vare i cirka 10-12 timer, før de begynder at veje på rammen. Hvis du gå denne vej, vil du ønsker at leje en helium tank. Luftfyldte balloner kræver en mere stabil ramme, men det færdige produkt vil vare længere og luft er billigere end helium.
 • Hvilken ballon farver vil du bruge i din bue? Er det for et bryllup eller ville fødselsdagen balloner være mere passende? Ønsker du at holde det enkelt, eller opret ballon kunst med mønstrede farver?
 • Hvilken størrelse balloner vil du bruge? For at sikre at alle dine balloner har samme bredde, skal du oprette en skabelon ud af pap for at måle hver ballon, som det er oppustet. Bare skære en cirkel med samme bredde som du ønsker ballonerne at være, og videregive hver fyldt ballon gennem hullet før binde dem ud for at sikre, at de er den rigtige størrelse.
 • Hvor mange balloner skal du bruge? Du skal kende størrelsen på din bue først at bestemme, hvor mange balloner til at købe. Du bliver nødt til at købe omkring 6 balloner pr foden af frame længde for en klynge bue. Her er de formler til at regne ud længden af buen. (Alle længder er omtrentlige)
  • For en bue, der er lige så højt som det er bredt: (0,5 x højde) + width = længde
  • For en bue, der er bredere end den er høj: bredde + højde = længde
  • For en bue, der er højere end den er bred: (2 x højde) + width = længde

Når du har foretaget alle dine valg, er du klar til at begynde at sætte din ballon bue sammen.

 1. For at gøre ramme til din ballon bue, brug robust, stærkt materiale såsom PVC rør og aluminium stang. Opret buen ved hjælp af rør til siderne og aluminium stang til kurven i toppen. Anvende tape for at fastgøre de to materialer sammen.
 2. Pump dine balloner ved hjælp af skabelon for at sikre de er alle samme størrelse. Tie sæt af to balloner sammen, og derefter matche op to sæt af balloner og sno dem sammen for at gøre klynger af fire balloner. Du kan bruge forskellige farver her for at gøre et mønster, eller bruge balloner, der alle er i samme farve.
 3. Fastgøre ballonen klynger til rammen ved blot at sætte klyngen på plads og snoning af en af ballonerne omkring rammen for at sikre. Arbejder fra den ene ende til den anden, fortsætte med at tilføje ballon klynger indtil hele rammen er dækket.
 4. Når alle balloner er fastgjort, fastgøre enderne af rammen til noget tungt ligesom mursten eller sand poser for at sikre de er vægtet korrekt og vil forblive på plads. Kan omfatte vægtene med ekstra balloner bundet til bunden af rammen.
 5. Fastgør bue ved ledninger den til loftet eller væggen, hvis det er muligt, eller at fritstående objekter som borde eller stole. Hvis ballonen bue går over en døråbning, kan du tilslutte den til dørkarmen med wire eller snor og pushpins. Vær omhyggelig med ikke at punktere ballonerne!
En guide til den populære ballon dekoration. Hvilken ballon farver vil du bruge i din bue?
En guide til den populære ballon dekoration. Hvilken ballon farver vil du bruge i din bue?

Endelig kan du tilføje flere dekorationer, hvis du gerne vil. Du kan dekorere din bue med strygere af mini-lys, perler, blomster, bånd, eller noget andet, der ikke tynger den ned for meget. Hvis du bruger mini-lys, så sørg for, at de ikke bliver for varm, og at snorene er godt skjult.