E2a

Sådan køber alabama Bilforsikring

Hvis du har en bil i Alabama, så du får brug for Bilforsikring. Her er hvad du behøver at vide for at købe Alabama Bilforsikring.

Trin 1

Søg efter en god handel. Bilforsikring i Alabama behøver ikke at koste dig en formue. Sørg for at du kigger rundt og sammenligne, før du beslutter dig for en politik. Her er nogle links at tjekke ud, når de køber Bilforsikring i Alabama:

Trin 2

Sådan køber alabama bilforsikring. Søg efter en god handel.
Sådan køber alabama bilforsikring. Søg efter en god handel.

Du er nødt til at opfylde minimumskravene bilforsikring krav. Staten Alabama kræver, at alle biler eller chauffør være forsikret med en vis form for ansvarsforsikring eller har anden form for alternativ dækning (som et motorkøretøj obligation, eller et kontant depositum). Ansvar dækning skal være mindst 18.660€ for en enkelt legemsbeskadigelse, 37.320€ for alle skader og 18.660€ for tingsskade som følge af ulykken. Hvis du vil få en Motor Vehicle Bond, det skal indgives gennem Department of Revenue s Motor Vehicle Division. For et kontant depositum, skal du forlade et depositum på mindst 37.320€ med Alabama State kasserer. Enhver af disse tre muligheder giver dig mulighed for at opfylde minimumskravene Bilforsikring krav i Alabama.

Trin 3

Du er nødt til at bære bevis for forsikring. Når du køber bil forsikring i Alabama, er du nødt til at være parat til at dokumentere det på noget tidspunkt. Det er derfor, du bør holde en kopi af dine forsikring eller depositum detaljer i din bil på alle tidspunkter. I tilfælde af en ulykke, vil du blive bedt om at vise dit bevis for forsikring til myndighederne (ellers risikerer du en velvoksen bøde).

Trin 4

Hver chauffør skal være forsikret. I Alabama, skal du købe Bilforsikring for hver chauffør i en husstand. Det betyder, at enhver, der kommer til at sætte sig bag rattet i et køretøj skal have en vis form for ansvar dækning. Og vær sikker på ikke at lade din forsikring bortfalder. Hvis du er fanget kørsel med udløbet forsikring, er du virkelig at køre uden forsikring. Og uanset om det er en fartbøde eller en kollision, der ikke har nogen forsikring betyder en bøde på op til 375€ og øjeblikkelig suspension af din licens.

Du er nødt til at opfylde minimumskravene bilforsikring krav. Du er nødt til at bære bevis for forsikring.
Du er nødt til at opfylde minimumskravene bilforsikring krav. Du er nødt til at bære bevis for forsikring.

Du skal også vide, at før du køber bil forsikring i Alabama, vil forsikringsselskaberne gøre en kredit check på din personlige kredit historie. Hvis du har misligholdt lån og betalinger i fortiden, kan du have problemer med at blive godkendt til at købe Alabama Bilforsikring. Nogle forsikringsselskaber kan være villig til at give dig til at købe bilforsikring fra dem, men du vil blive bedt om at betale hele års præmie op foran før du får forsikring på din bil. Hvis du har fået en stor kredit score at betale dine regninger til tiden, bør du have bedre Bilforsikring satser i Alabama.

Trin 5

Vide, hvad der venter efter du køber Alabama Bilforsikring . Det koster et gennemsnit på ca 525€ at forsikre et køretøj i Alabama i et år. Når du køber en auto forsikringspolice i staten Alabama, er du lovligt forsikret til at køre. Alabama er en Tort stat, hvilket betyder, at hvis du er i et at-fejl ulykke, er du ansvarlig for at betale de medicinske regninger for dine ofre, sammen med eventuelle andre gebyrer såsom smerte, lidelse og tabt løn. Dette kan vise sig at være ganske dyrt, hvis du har minimal dækning af erstatningsansvar, så køb Alabama Bilforsikring, der ikke vil sætte dig i finansiel uro i tilfælde af en ulykke.