E2a

Sådan kender populære danse stilarter

Bortset fra en reel dansestudie

Bortset fra en reel dansestudie, en dansestudie online tilbyder et væld af dans instruktion og stilarter for alle aldre. Gratis instruktions video downloads vil få dig i gang. Baseret på stilarter, der er separate læringsområder med nyttige oplysninger og tips om, hvordan man kan udføre de trin yndefuldt. De er beregnet til dans entusiaster på alle niveauer.

I vores danse stilarter

I vores stilarter, lad os starte med Tango. Denne dans er indbegrebet af elegance og glamour high society. I dag, dans instruktion for denne dans er tilgængelig fra danseskoler. Dance instruktører formidle en faglig 8-count grundlæggende mønster for begyndere. Dette mønster: slå 1 er udgangspunktet, og på beats 2, 3 og 4 den handling at gå gennem rummet, og på taktslag 5. sammenføjning, og på beats 6, 7 og 8 er den fysiske afslutning på det samlede sæt af trin .

Sådan kender populære danse stilarter. Bortset fra en reel dansestudie.
Sådan kender populære danse stilarter. Bortset fra en reel dansestudie.

Trængsel er en anden dansestil, som startede i 70'erne under disco æra. Dansen vejledningen her er i sektioner. Step side, røre sammen, gå anden side, skridt sammen gentages. Dette kaldes § 1. For § § 2 og fremefter andre skridt er givet ved danselærer, indtil musikken er slut. Den grundlæggende fod mønster er enkel. Trinene er ofte kaldt ud:

  • kugle-change
  • walk
  • walk
  • kugle-change

Swing er en anden dansestil

Swing er en anden dansestil. Det lærer de væsentlige doubler og tripler rytme i en forenklet form,. Dance instruktion i denne stil er enkel og spændende, da der er kun et par lektioner til at lære. East Coast Swing giver en intro til Swing dans i almindelighed. Musikken har 4 beats, men dansen rytmen er 6 tæller. Det kan danset med en tredobbelt rytme med 8 trin i den grundlæggende mønster.

Fox trav er en anden dansestil

Fox trav er en anden dansestil, med en variation i dag kendt som Quick Step Fox Trot. Denne dans ændrede dansende verden på grund af den musik, der inspirerede den. Foxtrot er en glat dans. Det er som at rejse rundt. Der er en lang walking bevægelse, der involverer en subtil stigning og fald handling. Det har en mere moderat stigning og fald.

I vores danse stilarter. Swing er en anden dansestil.
I vores danse stilarter. Swing er en anden dansestil.

Foxtrot trin er:

  • Grundlæggende fremad
  • Grundlæggende bagud
  • Rock venstresving
  • Forward progressive
  • Promenade

Den wienervals er en anden dansestil

Den wienervals er en anden dansestil, som er smukt at se og til at danse. Dette er en social dans inden for rækkevidde af almindelige mennesker. Passende kjole til begivenheden bidrager til skønheden i dansen.

Forskellige stilarter indebærer forskellige trin. Dance vejledning har altid været klar, og hvis danserne følge hvert dans instruktion, så dans ville være sjovere. De fem stilarter ovenfor kunne være et udgangspunkt for begyndere. Dans er en øvelse og en god hobby at dyrke. Efter dans vejledning til forskellige stilarter ligner følgende regler og bestemmelser i en given aktivitet.