E2a

Sådan kan du købe montana Bilforsikring

Alle førere i Montana er forpligtet ved lov til at bære forsikring på deres biler. Her er en hurtig guide til at hjælpe dig købe Bilforsikring i Montana .

Trin 1

Ring flere forsikringsselskaber. Før du beslutter dig på en auto forsikringspolice, bør du ringe rundt til flere forskellige auto forsikringsselskaber, der giver dækning i Montana. Hvert selskab vil tilbyde dig en lidt anden politik, med varierende priser. Vælg den bedste samlede aftale for du køber sammenligne mindst 3-4 bilforsikring citater. Du kan finde registreret Montana auto forsikringsselskaber i din lokale telefonbog. Eller du kan gå på anbefaling af en ven eller elsket en. Du kan også prøve at tjekke internettet for hurtig og nem Bilforsikring citater. Her er et par steder at overveje, når man ser at købe dækning i Montana:

Sådan kan du købe montana bilforsikring. Ring flere forsikringsselskaber.
Sådan kan du købe montana bilforsikring. Ring flere forsikringsselskaber.

I Montana, vil du betale omkring 490€ om året for Bilforsikring.

Trin 2

Vide, hvad de minimale krav om dækning er. Staten Montana har ansvar dækning minimumsplacering at alle forsikringer skal opfylde. Du skal have mindst 18.660€ dækning for enkelt personskade eller dødsfald, 37.320€ for total personskade eller død, og 7470€ for tingskade forårsaget af en ulykke. (Husk på disse eksakte priser gælder ikke for motorcykel forsikringsdækning i Montana.)

I Montana, er du ikke forpligtet til at foretage enhver uforsikret eller underforsikret bilist dækning. Men det er stadig en god ide at overveje en sådan dækning, da du er ansvarlig for at betale offerets gebyrer efter en at-fejl ulykke i Montana (herunder køretøj reparationer, medicinske regninger, smerte, lidelse og tab af løn). Dette skyldes, Montana er en Tort stat, hvor at-fejl chauffører er ansvarlige for alle skader. Selvom staten har krævet mindsteudbytter for erstatningsansvar dækning, er det absolut anbefales, at du køber en forsikring, der overskrider sådanne grænser, så du er økonomisk dækket i tilfælde af et dyrt uheld.

Trin 3

Vide, hvad de minimale krav om dækning er. Du kan udelukke et medlem af husstanden fra din politik.
Vide, hvad de minimale krav om dækning er. Du kan udelukke et medlem af husstanden fra din politik.

Du kan udelukke et medlem af husstanden fra din politik. Auto forsikringer i Montana giver mulighed for visse medlemmer af en husstand at der skal tilbageholdes af forsikringspolice. Disse navne vil blive opført i de »undtagelser« sektionen, sammen med de omstændigheder, der ville holde virksomheden skadesløs fra at betale krav, hvis disse drivere skulle blive involveret i en ulykke. Mens vælger at udelukke drivere fra din Bilforsikring politik i Montana kan være billigere oppe foran, bør du seriøst overveje at beslutningen om ikke at forsikre en fører af bilen. Husk, at du ikke ønsker at blive hængende med en endnu større regning, fordi Deres politik ikke dækker føreren i en ulykke. Læs din politik omhyggeligt.

Trin 4

Forstå processen. Ansøgning om Bilforsikring i Montana kræver, at du kender et par små detaljer om ansøgningsprocessen. Du vil helt sikkert være genstand for en kredit check, før du er godkendt til auto forsikring i Montana. Det betyder, at din personlige kredit historie vil være en faktor i, hvad dine præmier er. For at få de bedste forsikringspræmier til din bil, holde dine regningen betalinger up-to-date og arbejde for at hæve din kredit score. Forsikringsselskaberne vil også overveje din alder, køn, placering, bil, kørevaner og kørsel rekord før ankommer til en pris for Deres politik. Hver persons situation i Montana er unik, så hver auto forsikringspolice sats vil være unikke så godt.