E2a

Sådan installeres en oxygensensor i 4.3L Chevy lastbil

Den ilt sensor i din lastbil er ansvarlig i at måle andelen af ilt i din benzintank. Dette er nyttigt for at optimere forbrændingen af brændstoffet. Du bliver nødt til at afgøre, hvad sensor er nødvendig for at blive erstattet, da du vil have to typer i din Chevy lastbil. Når du finde ud af dette skal du købe erstatningen, fortrinsvis den nøjagtige model eller en kompatibel én. Du kan også bruge universelle udskiftninger, men du bliver nødt til at regne de fleste af ledninger opgaver.

  • Du ønsker måske at have adgang til en garage med ramper, hvor du kan arbejde. Hvis ikke, kan du bruge en bil donkraft. Bare vær sikker på donkraften, du bruger vil være i stand til at støtte hele vægten af bilen. Når du bruger en donkraft, sætte planker af træ under dækket for at tilføje understøttelse. Også sætte en stopklods bag baghjulet for at undgå bilen i at rulle væk. Hvis du bruger en rampe, køre bilen op ad rampen og sætte det på park, sætte en stopklods bag baghjulet.
  • Du kan nu kravle under lastbilen. Hvis du har en bil slyngplante, ville det give dig mere komfort glidende nedenunder. Du er nødt til at finde den sensor, du vil udskifte. Den opstrøms sensor vil være på førersiden, mens den nedstrøms sensor er placeret på passagersiden.
  • Du er nødt til at følge sensorens stik til stikkontakten. Tag sensoren ved hjælp af din hånd, hvis det er tilladt, eller det relevante værktøj til jobbet. Adskil stikkene ved at trykke på clipsen lås. Du kan bruge din skruetrækker til denne opgave.
  • At fjerne den eksisterende sensor, skal du bruge din skralde på enden af stikket. Hvis den sidder fast, anvendes en skærebrænder til at opvarme røret omkring føleren. Undgå direkte opvarmning af sensoren af indlysende årsager. Lad røret afkøles, før du fortsætter til arbejde.
  • Du kan nu skrue den nye sensor i. det vil være smurt let. Forsøg ikke at tørre det til at lette fjernelse af sensoren til fremtidig udskiftning. Brug din skralde til at stramme sensoren igen ikke Overspænd sensoren for at undgå stripning trådene.
  • Sæt sensoren tilbage til seletøjet stik med de samme trin, du gjorde, da du fjernede det. Denne gang, så gør det i omvendt rækkefølge. Når tilsluttet, bør den nye sensor arbejder allerede.
  • Før du forlader, kan du ønsker at tjekke og sammenligne under chassiset til den forrige udseende. Kontroller til ethvert materiale ud af sted. Dette vil hjælpe dig til at undgå at glemme noget, der skal installeres eller fjernes. Dette vil give dig mulighed for at afgøre, om du gjorde et godt stykke arbejde. Du kan nu kravle ud af trucken. Sørg for at du lægger alle dine værktøjer tilbage i kassen.
  • Fjern chok bag rattet. Hvis du har brugt en bil donkraft være sikker på at fjerne de planker af træ så godt, når sænke din bil for at undgå ulykker.

Sådan installeres en oxygensensor i 4.3l chevy lastbil. Du ønsker måske at have adgang til en garage med ramper.
Sådan installeres en oxygensensor i 4.3l chevy lastbil. Du ønsker måske at have adgang til en garage med ramper.

Husk at være forsigtig, når du håndterer din bil, som du vil være ansvarlig for dig og dine passagerer samt andre biler omkring dig. Du kan nu fortsætte med at køre din lastbil og samle op, hvor du forlod.