E2a

Sådan at genoplade aircondition med freon i en Chevy kobolt

Hvis din Chevy Cobalt s klimaanlægget er skudt

Hvis din Chevy Cobalt s klimaanlægget er skudt, din bedste satsning er virkelig at tage det til en professionel mekaniker med det samme, specielt hvis du ikke har en betydelig erfaring med reparation af biler. Men kunne du prøve din hånd på at gøre nogle fejlfinding, hvis du endnu ikke har budgettet for bilreparationer, eller hvis du har brug for at få din bil fast i et snuptag. En af de måder til fejlfinding din bil klimaanlæg problem er gennem genopladning det med Freon.

 • Kender nogle sikkerhedsforanstaltninger. Forsøg aldrig dette projekt, hvis din Chevy blev foretaget før 1993, eller hvis den bruger en R12 (i stedet for en R134) for sit kølesystem. I disse tilfælde vil du helt sikkert nødt til at tage din bil til en professionel reparatør. Også, bør du bære beskyttelsesbriller samt handsker for at sikre din sikkerhed. Endelig vær opmærksom på, at fejl i at tilføje kølervæske til din bils klimaanlæg system kan føre til potentielt dødelige eksplosioner.
 • . Forberede de nødvendige forsyninger Til dette formål skal du bruge en R134 Freon refill kit, disse er tilgængelige på bilindustrien levering butikker og via internettet. Bortset fra Freon, vil du også brug for en lækagesøgning kit, og en trykmåler. Disse er tilgængelige på bilindustrien levering butikker. Sørg for at du nøje følge producentens anvisninger, når du bruger disse leverancer.
 • Tjek din bil. Åbn hætten af din bil, se på området nær den forreste del af motoren, og find lavtrykssiden port quick-connect ventil. Denne del skal have et dæksel mærket med bogstavet "L". Fjern dette dæksel.
 • Kontroller, om klimaanlægget er helt udtømt for sit kølemiddel. I dette tilfælde kan der være en lækage et eller andet sted. For at kontrollere, bruge din lækagesøgning kit. Hvis du bekræfte, at din klimaanlægget er sprunget læk, ville du være bedre stillet til at få den repareret af en professionel.
 • Kontroller bilens tryk. Slut trykmåleren til lavtrykssiden port quick-connect ventil. Tænd derefter motoren. Vent indtil din bil stabiliserer, og tænd derefter aircondition til højeste indstilling. Check med manometer, så du kunne få en læsning af din bils klimaanlæg pres. Sluk din bils motor. Sammenlign aflæsningerne med din Chevy Cobalt er ideelle Freon niveauer.
 • Tilsæt freon. Din R134 refill kit bør have med det en slange, som du vil bruge til at forbinde den til lavtrykssiden port. (Word forsigtighed: sørg for, at det er virkelig lavtrykssiden port, du opretter forbindelse til, og ikke den High Pressure port). Forbinde den anden ende af ventilen stik (eller slangen) til toppen af Freon kan. Tænd for motoren, lad den stabilisere, og tænd for aircondition til højeste indstilling. Nu, begynde at fodre bilens systemet med Freon. Vær meget forsigtig med at anvende freon, fordi alt for meget vil blæse AC kompressor. Fordi de fleste over-the-counter freon dåser ikke informere brugerne om, hvor meget Freon vil blive sat i systemet, skal du stoppe nu og da for at læse bilens AC tryk (se tip ovenfor), så du kan rette måle, hvor meget mere du nødvendigt at tilføje.
  Sådan at genoplade aircondition med freon i en chevy kobolt. Kender nogle sikkerhedsforanstaltninger.
  Sådan at genoplade aircondition med freon i en chevy kobolt. Kender nogle sikkerhedsforanstaltninger.

  Når din bil har fået ideelle trykaflæsninger, fjern slangen og sæt dækslet på lavtrykssiden port. Efterlad bilens motor i ca 20 til 30 minutter, således at Freon vil kunne strømme gennem bilens system.


Der har du det

Der har du det! Disse er de skridt til genopladning din Chevy Cobalt er aircondition med Freon. Held og lykke, og håber dette hjalp!