E2a

Sådan identificeres vejskilte fra billeder

Der er så mange slags vejskilte derude-trafik skilte

Der er så mange slags vejskilte derude-trafik skilte, gadeskilte, parkering skilte, sikkerhedsskilte, stopskilt, you name it. Men så igen, de er jo designet til at beskytte dig mod farer og ulykker-spørgsmålet er, vil du være i stand til præcist at identificere dem? Der har været undersøgelser og studier udført, hvor lang tid, fik licens bilister givet en test, og nogle quizzer at finde ud af deres grad af kendskab til vejskilte. Disse tests konkluderede, at et stort antal bilister ikke var i stand til korrekt at identificere fælles vejskilte at de jævnligt ser på gaderne hverdagen.

Overholdelse af vejreglerne er en af de bedste måder at undgå kørebaner ulykker, så er det af afgørende betydning, at du børste op på dine færdigheder i at identificere vejskilte. Her er nogle måder at hjælpe dig ud:

Sådan identificeres vejskilte fra billeder. Brug din sunde fornuft.
Sådan identificeres vejskilte fra billeder. Brug din sunde fornuft.
  1. Brug din sunde fornuft. Ja, nogle gange er det så nemt er det. Typisk er billeder i vejskilte designet til at være meget, meget enkel og nem at forstå bare ved at bruge din sunde fornuft. De mest basale symboler anvendes, såsom en pil tegn, en rød diagonal skilt over et billede (hvilket betyder, at uanset hvilken aktivitet der afbildet på billedet er ikke tilladt), eller simple symboler (for eksempel et billede af en mand og barn walking betyder, at du er nødt til at køre langsomt, da en masse af fodgængere krydser vejen, et billede af en telefon modtager betyder, at der er en nødsituation telefonboks i nærheden). Faresignaler kan omfatte et billede af en bil, der falder ind i en vandmasse, sten falde ned fra en klippe, eller en bil skrider ud af kontrol (henviser til glatte veje).
  2. Børste op på din vejskilt viden. Ganske vist er der nogle vejskilte, der måske ikke er så let at forstå, hvis du ikke er bekendt med trafik symbolik. For eksempel kan du se et vejskilt med et billede af to biler side-by-side, og du skal vide, at det betyder, at det er farligt at overhale i det pågældende område et tal, der spænder fra 30'erne på en almindelig vej til de høje 80'erne på en motorvej er normalt den maksimale hastighedsgrænse på dette område (selvom ordene "hastighedsgrænsen" normalt ville ledsage dette nummer), et nummer efterfulgt af bogstavet T (ligesom 5T) er den maksimale belastning grænse, normalt findes over en bro. Det vigtige her er at læse op på din tilstand og / eller landets nuværende vej skiltning for at sikre, at du stadig kan identificere dem.
  3. Forstå efter farve En generel regel er, at røde stop tegn betyde en meget vigtig advarselsskilt (såsom en rød "STOP" eller "forkerte vej", eller den røde diagonal linje, der betyder, at en handling ikke kan gøres).. Gule vejskilte er advarsler, blå vejskilte giver information og gule eller orange vejskilte vedrører, for at igangværende vej-og byggearbejde. Vid dog, at forskellige lande har nogle variationer til disse standardforskrifter vejskilte, sørg for, at du forskning færdselsregler og vejskilte i et bestemt land, før du er nødt til at føre et køretøj der.
  4. Her er nogle sjove vejskilte. Tænk vejskilte er alle gamle og kedelige? Tja, det betaler sig at være mere opmærksom på dem, fordi du aldrig vide, hvis du støder på et meget sjældent fund: En sjov og tilsyneladende meningsløse vejskilt, der vises offentligt. Der er også hacket vejskilte, der blev endeligt sat der udelukkende for at underholde bilister. Så vær på udkig efter vejskilte, ikke blot vil det muligvis underholde dig, det bare kan redde dit liv så godt.

Der har du det! Disse er blot nogle grundlæggende om

Der har du det! Disse er blot nogle grundlæggende om, hvordan man kan identificere vejskilte fra billeder. Husk, det er din pligt som en ansvarlig bilist til at følge disse tegn-og lære at forstå dem. Hold på udkig efter sjove skilte, men vær omhyggelig med ikke at grine din vej fra vejen! Vær sikker!